Erkekler yatakta nelerden hoşlanır yeniliklere açık olun!

Erkekler yatakta nelerden hoşanır? Bir kadının yatakta ''iyi'' olarak adlandırılabilmesi için nelere dikkat etmesi gerektiğini irdeledik!

Erkekler yatakta nelerden hoşlanır yeniliklere açık olun!

Erkekler yatakta nelerden hoşanır? Bir kadının ''yatakta iyi'' olarak adlandırılabilmesi için nelere dikkat etmesi gerektiğini sizler için irdeledik. İşte erkeklerin seks sırasında en çok sevdiği şeyler! 

ORAL İLİŞKİ

Erkeklerin çoğu oral sekse bayılıyor. Bir kadının ön sevişmeye bakış açısı neyse aslında bakarsanız erkeklerinde oral sekse bakışı aynıdır. Erkeklerin çoğu, kadınların kendilerine uyguladıkları oral seks sonrası uzun süreli sertleştiklerini dile getiriyor. Kadınlara oral seks yapmaktan hoşlanan, bunu ''olmazsa olmaz'' olarak gören erkeklerin sayısı da az değil. Kadınların erkeklere yatakta 69 pozisyonunu önermesi, yatakta iyi bir kadın olamanızı sağlayabilir. 

YATAKTA YENİLİKLERE AÇIK OLUN! 

Yeniliklere açık olmanız erkekler tarafından iyi olarak hatırlanma ihtimalini arttırmaktadır. Erkeklerin yeniliklere açık olmayan kadınları bu notada hatırlamaları biraz daha zor olduğu söyleniyor. 

SABAH SEVİŞMELERİNE HAYIR DEMEYİN

Erkeklerin ve kadınların cinsel ilişki saatleri birbirini pek tutmaz. Kadınlar cinselliği genellikle akşam yemeklerinden sonra yaşamak isterken, erkeklerin bu noktadaki talebi sabah saatlerinde olmaktadır. Sabah uyanır uyanmaz girilen ilişki, çiftlerin oksitosin hormonu salgılanmasına ve kendilerini daha iyi hissedip birbirlerine sevgiyle bağlanmalarına yol açıyor. Erkeklerin sabah sevişme taleplerini reddetmeyen kadınlar yatakta iyi olarak hatırlanıyor.

SEKSİ İÇ ÇAMAŞIRLARI GİYİN 

Erkekleri için kadının yataktaki davranışları kadar dış güzelliği de önem taşımaktadır. Karşısında seksi iç çamaşırlı bir kadını gören erkek için o kadını yatakta iyi olarak benimsemesi de kaçınılmazdır. Ama burada dikkat etmniz gereken bir nokta vardır. İç çamaşırınız ne kadar güzel olursa olsun bedeninize uymayan bir şeyi giydiğinizde bu sizi yansıtmayacaktır. Bu da karşı taraftan kötü görünmesine neden olacaktır. Bu yüzde kendinize uygun iç çamaşırı giymeye özen gösterin. 

STRİPTİZ YAPARAK KALBİNDE TAHT KURUN 

Erkeği baştan çıkarmanın bir başka yolu da striptiz yapmaktır. Çoğu erkek, kendisine striptiz yapan kadını, yatakta iyi olarak değerlendiriyor. Ayrıca son derece eğlenceli ve rahatlatıcı bir erotik masaj ile sınırlarınızı zorlayabilir, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

 

Yorumlar