Erkeklerin sevmediği kontrolcü tavırlar!

Sevdiğiniz ve güvendiğiniz erkek arkadaşınızı kontrol altında tutmaya çalışmak, onu çıldırtmaya yeter. Bu yüzden erkek arkadaşınıza uyguladığınız bu kontrolcü tavırlardan uzak durunuz…


Erkeklerin çoğu kontrol altına alınmaya çalışmaktan nefret eder. Bir süre sonra ise sizi sevgilisi gibi değil baskıcı anne, ve bir kukla sanatçısı gibi görmeye başlar. Bu türlü bir aşk hiç eğlenceli değil, değil mi?

İşte erkeklerin en nefret ettiği ve kesinlikle yapmamanız gereken bazı kontrolcü tavırlar…
9 1

Onu düşünmeniz elbette ki onunda hoşuna gider fakat, 1 saat içinde 5 kere arayıp ne yaptığını sorduğunuz an, bu durum Rahatsız edici olmaya başlar.

Siz olmadan dışarı çıktığı zamanlarda her 5 dakikada bir sürekli telefonuyla ilgilenmek zorunda kalmak onun ve çevresinin sohbetini ve eğlencesini böler. Onu biraz serbest bırakmalı ve sizsiz de eğlenmesine izin vermelisiniz.
9 2

Eğer onun sizi aldattığından şüpheleniyorsanız telefonuna yönelme isteğinizi anlayabiliriz fakat bilmelisiniz ki bir ilişkide güven oldukça önemli bir unsur.

Ortada hiç birşey yokken, telefonuna gelen mesajları, mailleri ve arama kayıtlarını kontrol etmeye çalışmayın. Kimse suçlu gibi bir muamele görmeyi hak etmez.
9 3

Arkadaşlarına karışmamaya özen gösterin. Tabii ki burada ekstra anormal bir kız arkadaştan söz etmiyoruz.

Onun hayatı, onun kararları… Bu yüzden kiminle arkadaş olacağını emin olun sizden daha iyi düşünebilir. Görüşlerine saygı göstermeli ve arkadaş çevresi yüzünden sorun yaratmamalısınız.
9 4