Erkenci Kuş Can Yaman kimdir paylaştığı fotoğraflar genç kadınların aklını aldı!

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman kimdir? Dizideki başarısı ve tarzı ile dikkat çeken Can Yaman'ın gerçek mesleğini duyan şaşırıyor!

Erkenci Kuş Can Yaman kimdir paylaştığı fotoğraflar genç kadınların aklını aldı!

Erkenci Kuş Can Yaman kimdir? Can Yaman kaç yaşında, nereli? Can Yaman'ın sevgilisi var mı? İnstagram hesabı paylaşımı genç kadınların aklını başından aldı! Yaz sezonun açılmasıyla beraber yaz dizileri bir bir ekranlarda yerini aldı! Ancak ilk bölümden itibaren izleyiciyi ekrana kilitleyen ''Erkenci Kuş'' dizisi yaz döneminin merakla beklenen dizileri arasında! Henüz 2 bölüm yayınlanmasına rağmen yeni bölümü büyük heyecanla bekleniyor! Başrollerini Demet Özdemiz ve Can Yaman'ın paylaştığı dizide en çok Can Yaman'ın tarzı beğeniliyor ve İnstagram paylaşımları ile ortalığı kasıp kavuruyor!

erkenci kuş can yaman kimdir

DİZİDEKİ TARZI OLAY OLDU!

Yakışıklı oyuncunun dizideki karakter için tarzını değiştirmesi herkes tarafından büyük ilgi gördü! Her ne kadar dizideki karakter için tarzını değiştirse de kendisine bu yenilik oldukça yakışmış. Henüz 2. bölüm yayınlanmasına rağmen dizi kısa sürede büyük ilgi gördü. Dizideki tarzı ile genç kızların aklını başından alan Can Yaman'ın İnstragram paylaşımları büyük ilgi görüyor! 

can yaman kimdir

ASIL MESLEĞİ...

Son zamanların yıldız oyuncuları arasında yer alan Can Yaman, rol aldığı projeler ile sık sık adından söz ettiriyor. Gönül İşleri dizisi ile hayatımıza giren yakışıklı oyuncu, şuan olarak Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile başrolü paylaşıyor. Ancak oyunculuk dışındaki hayatı, nerede okudu, nereli, boyu kaç? gibi sıklıkla sorulan ve merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Can Yaman ve hakkında merak edilenler...

can yaman kimdir

CAN YAMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

8 Kasım 1989 günü İstanbul'da dünyaya gelen Can Yaman İtalyan Lisesi mezunudur. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi hukuk bölümünde tamamlayan Yaman'ın asıl mesleği avukatlıktır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni olan Can Yaman'ın ailesi Yugoslav kökenlidir.

Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburu staj awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü bir kurumsal firmada 2014’ün başında altı ay avukatlık yapmıştır. Çevresinin ısrarı ile oyunculuğa adım atan Yaman, Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi almıştır.

erkenci kuş can yaman kimdir asıl mesleği ne

Oyunculuğun yanında pek çok meziyeti bulunan Can Yaman, lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenmekte ve Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce, Almanca bilmektedir.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Türkan Derya'nın yönetmenliğini üstlendiği Gönül İşleri dizisi ile edinmiştir. Gönül İşlerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik, Sezai Aydın gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almıştır. 2015 yılında Açelya Topaloğlu ile başrolü paylaştığı İnadına Aşk dizisinde rol almıştır. Dizinin yönetmenliğini ünlü yönetmen Osman Sınav üstlenmiştir.

can yaman kimdir ne iş yapar

2016 yılında başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker‘in yer aldığı “Hangimiz Sevmedik” adlı dizide Tarık karakterini canlandırdı. 2017 yılına gelindiğinde son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisinde rol almıştır. 2018 yazında ise yine Star TV ekranlarında yayına başlayan Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemiroğlu ile başrolü paylaşmaktadır. 

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2017 - Gönül İşleri
2015 - İnadına Aşk
2016 - Hangimiz Sevmedik
2017 - Dolunay
2018- Erkenci Kuş

TİYATRO OYUNLARI

Rauf Altıntak’ ın yönetmenliğini yaptığı Sahte Gelin adlı Tarihi Türk Tiyatrosu Orta Oyunu
Varlam ata adlı oyun
Aykut Göker’ in yönetmenliğini yaptığı Mavi oyunu
Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar
Göcekler Göğerince

 

Yorumlar