Eros dudağı estetiğinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir nasıl yapılır?

Eros yayı estetiği nedir, nasıl yapılır, dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bugün sizler için sıklıkla sorulan bu soruların yanıtlarını derledik.

Eros dudağı estetiğinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir nasıl yapılır?

Gelişen teknolojiyle beraber kadınlar kendilerindeki kusurları kolaylıkla fark ederek çözüm yolları oluşturabilmektedir. Özellikle son zamanlarda kadınların yüz estetiğine olan merakları gün geçtikçe artmaktadır. Dudak dolgunluğu üst dudak ve alt dudak dolgunlukluk uyumu ve kıvrımları çok önemlidir. Dudak dolgunluğunu arrtırmak isteyenler için bugün dudak estetiğinde oldukça popüler olan ''Eros estetiği'' nasıl yapılır, eros estetiğinde dikkat edilmesi gerekenleri derledik.

EROS ESTETİĞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Bu estetikte amaç adından da anlışılacağı üzere dudağa dolgunluk ve çekicilik kazandırmaktır. Genellikle eros yayı estetiği dudağa doğal bir hava kazandırmasının yanında ince olan dudak yapısını dolgunlaştıran bir kıvrımdır. Kişinin dudak yapısına değişkenlik göstererek dolgunlukları değişmektedir. 

Eros yayı estetiği yaşın ilerlemesiyle meydana gelen dudak hacmi bozuklukları ve dudağın şeklinin bozulması durumunda eros yayıda bozulmaktadır. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi eros yayı kişiden kişiye göre değişkenlik göstererek kimi zaman dudak yapısı çok ince kişilerde sinirli bir görünüm veya daha yaşlı bir görünüme neden olabilir. Genellikle bu estetikte alanında uzman cerrahlar tarafından yapılmaktadır. 

NASIL YAPILIR?

Diğer dolgu operasyonlarında olduğu gibi eros yayı estetiğinde de çeşitli dermal dolgu türleri vardırç Bunlar arasında silikon implantlar, yağ enjeksiyonları, hyalüronik asit dolguları yer almaktadır. Bu çeşitlilik kendi içesinde kalıcı ve geçici olarak ikiye ayrılmaktadır. İmplantların dışında enjekte edilen silikon jeller de bulunmaktadır. Ancak günümüzde birçok estetik cerrah geçici dolgu malzemeleri kullanmaktadır. 

Hyaluronik asit dudak dolgusu estetiği; Küçük ince iğneler kullanılarak yaklaşık 10-15 dakika arasında gerçekleştirilmektedir. Hasta müdahale esnasında hiçbirşey hissetmez. Operasyon çıkışı hasta günlük hayatına kaldığı yerden devam edebilir ve operasyon sonrasında dudak dolgunluğu kendini belli eder. Genellike bu operasyon kişiden kişiye göre değişiklik gösterse de genellikle 1 yıl dayanıklılık göstermektedir.

Yorumlar