Esnek kızlık zarı kimlerde bulunur seks yaparken kanama olmuyorsa...

Esnek kızlık zarı nedir? Esnek kızlık zarı kimlerde görülür? Partnerinizle ilk sekste kanama olmuyorsa nedeni esnek kızlık zarı olabilir!

Esnek kızlık zarı kimlerde bulunur seks yaparken kanama olmuyorsa...

Daha önce ilişkiye girmemiş her genç kızdan birinde esnek kızlık zarı görülmektedir. Cinsellik hakkında merak edilen sorulardan olan ''Esnek kızlık zarı kimlerde görülür, esnek kızlık zarı nedir neden olur?'' gibi sorularınızı elmaelma.com olarak bir araya getirdik. İlk defa seks yapanlarda kanama olmadığında nedeni merak edilen konulardan biridir. İlk cinsellik deneyiminde eğerki kanama olmuyorsa bunun nedeni esnek kızlık zarıdır. Genellikle esnek kızlık zarının patlaması doğum esnasında olmaktadır...

ESNEK KIZLIK ZARI KİMLERDE OLUR?

Esnek kızlık zarı zannedildiği kadar elastik bir şey değildir. Sadece penisin geçebileceği kadar geniş olmasına denilmektedir. Aynı zamanda esnek kızlık zarında cinsel ilişkide, parmağın veya cismin girmesinde herhangi bir kanama olmaz. Esnek kızlık zarı olanların kanaması 2. veya 3. cinsel ilişkide değil doğum yaparken olmaktadır. Eğerki 3. veya 4. ilişkiden sonra kanamanız oluyorsa bu esnek kızlık zarıyla ilgili değildir. Esnek kızlık zarı olan hastalara kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi uygulandığında ilk gece kızlık zarı kanaması olur, önceki zar esnek diye yeni yapılan zarında esnek olabileceği düşüncesi yanlıştır, zaten esnek zar dikilmez hemen birkaç milimetre önüne vajina dokusundan yeni bir zar yapılır, kanayan yeni zardır.

Yorumlar