Evde Brezilya fönü nasıl çekilir saçlarınız dümdüz olacak!

Evde brezilya fönü nasıl çekilir? Son zamanlarda çok fazla talep gören Brezilya fönünün nasıl yapıldığını sizler için mercek altına aldık! İşte tarifi!

Evde Brezilya fönü nasıl çekilir saçlarınız dümdüz olacak!

Düz saç sevenler buraya! Sürekli olarak kuaföre gidip fön çektirmekten sıkıldıysanız bu haberimiz tam size göre. Brezilya fönünü duymuşsunuzdur. Brezilya fönü ile saçlarınız aylarca dümdüz kalıyor. Dışarıda bu uygulama biraz pahalı. O yüzden bizde Brezilya fönünü  evde yapmayı denedik. Peki Brezilya fönü evde nasıl yapılır? İşte malzemeleri ve yapılışı ile Brezilya fönü! Saçlarınız dümdüz olacak! 

MALZEMELER: 

1 çift eldiven,1 adet cam kase, boya fırçası,vantilatör, saç bonesi, fön makinesi, 230 dereceye kadar ulaşabilen ısıda düzleştirici,sülfat içermeyen şampuan,80 ml keratin

HAZIRLANIŞI: 

Brezilya fönünü evde kolayca uygulamak için saçlarınızı sülfatsız şampuanla güzelcve yıkayın. Daha sonra iyice kurutun. Eğer saçlarınız aşırı dalgalıysa kuruttuktan sonra düzleştirici ile geçin.Ardından saçlarınızın sıklığına göre küçük küçük eşit parçalara ayırın. Eldivenleri takarak saçlarınıza eşit miktarda keratini sürün. Bu adımda mutlaka vantilatör ve pencere açık olmalıdır. Keratini sürdükten sonra saçlarınızı ince bir tarakla tarayın. Taradıktan sonra saçlarınızı tepeden toplayın ve bone takın.20 ila 40 dakika beklettikten sonra boneyi çıkartın. Saç kurutma makinesi ve seyrek tarak yardımıyla saçlarınızın üzerinden geçin.Ardından kuruyan saçlarınızı 230 derecede saç düzleştiricisi ile üzerinden geçin.Düzleştirme işlemi bittikten sonra her saç tutamına 5 ile 10 defa presleme işlemi uygulayın. NOT: Uygulamayı yaparken mutlaka maske kullanın. 

Yorumlar