Evde doğal kaş bakımı nasıl yapılır gerekli malzemeler nelerdir?

Evde pratik bir şekilde kaşlarınıza bakım yapmanın sırrını sizlerle paylaştık! Üstüne üstünlük güzellik merkezlerine gitmenize gerek kalmayacak!

Evde doğal kaş bakımı nasıl yapılır gerekli malzemeler nelerdir?

Yüzdeki ifadeyi belirleyen en önemli kısımlardan biride kaşlardır. Bu yüzden güzellik salonlarında yaptıracağınız kaş bakımı oldukça önemlidir. Ancak güzellik salonu şart mı diye soracak olursanız tabikide bunun için bir cevabımız ve bir önemirimiz var! Güzellik salonlarına yeterli vakti ayıramayabilir veya gereksiz büyük paralar harcamanızı gerektirmeden evde sizin için hazırladığımız oldukça pratik kaş bakımlarını deneyebilirsiniz!

Sizin için hazırladığımız oldukça pratik olan kaş bakımlarını evinizde uygulayarak kaşlarınızı gürleştirerek daha çekici bir ifade sergileyebilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız kaşlarınız için kusursuz bakım ve sizi daha alımlı gösterecek birbirinden pratik kaş bakım önerileri...

KAŞLARINIZ İÇN BAKIM ÖNERİLERİMİZ...

Kaş dökülmesine karşı zeytinyağı mucizesi: Zeytinyağının ne kadar sağlıklı ve çok amaçlı olduğunu biliyoruz. Ancak konu kaş bakımına geldiğinde ise zeytinyağı içerdiği mineraller sayesinde kaşlarınızı besler ve kaş dökülmesi gibi sorunlar yaşayanar için alternatif bir bakım sunar. Gün içerisinde bir kere kaşlarınıza zeytinyağı ile masaj yapmanız yeterli olacaktır.

Seyrek kaşların çıkmasını sağlayan badem yağı: Genç yaştan itibaren kaşlarınızı cımbızla almaya başladıysanız, ilerleyen dönemlerde kıl kökleri küser ve tekrar çıkmaz. İncecik kalan kaşlarınızın yeniden çıkmasını sağlamak için doğal badem yağı ile fındık yağını tavada ısıtarak her gün kaşlarınıza sürmelisiniz.

Daha sağlıklı ve parlaklık kazandıran hint yağı: Kaşlarınız zamanla eski parlaklığını yitirebilir. Bunun için kulak temizleme çubuğunu Hint yağına batırarak kaşlarınıza masaj yapabilirsiniz.

Yorumlar