Evde nasıl dekoratif aksesuarlar kullanabiliriz? Ev dekorunda renk uyumu nasıl olmalıdır?

Günlük okulda veya iş yerinde yaşadığınız sıkıntıyı unutmak için yaşam alanınızın rahat olması oldukça önemlidir. Yaşam alanı kişiyi sakinleştirebilmelidir.

Evde nasıl dekoratif aksesuarlar kullanabiliriz? Ev dekorunda renk uyumu nasıl olmalıdır?

Yaşam alanlarının vazgeçilmez tonlamalarından olan bakır ve bronzların bulunduğu aynı zamanda metal renklerin büyüleyici bir hava kattığı mobilyalar son derece ev dekorunda veya mobilyalarda kullanabilirsiniz. Duvar kağıtlarının vazgeçilmez modellerinden olan mantar duvar kaplamaların, kadife kumaşların geometrik desenleri ile sezonun gözde modellerinden olmaktadır. Evinin küçük olduğunu düşünenler ise evi dekorunu koyu renklerden değil de açık tonlu renkler tercih etmeliler. Bu gerek eşyalarda gerekse duvar kağıtları için geçerlidir.

ev dekorasyonu

Açık tonlar evinizi olduğundan biraz daha geniş ve ferah göstermenize yardımcı olacaktır. Banyo ve tuvaletlerinizde koyu gri ve siyah tonların bulunduğu dekoratif eşyalarla şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Aynı şekilde koyu renklerden kaçmak isteyenler için ahşap kaplamalı renkler veya ahşap görünümlü mobilyalar tercihiniz doğrultusunda olmalıdır. Mutafığınızda aynı şekilde koyu renkler, gri ve tonlarını tercih edebilirsiniz. Fakat risk almak istemiyorum her sene değişen modaya ayak uyduramam diyorsanız açık tonlu mobilyaları tercih edebilirsiniz.

Yorumlar