Evde tüy dökücü krem yapımı ceviz kürü ile pürüzsüz bir tene sahip olun!

Biz kadınların kişisel bakımda oldukça titiz davrandığımız konulardan biri de istenmeyen tüylerdir. İşte sizi bu dertten kurtaracak ev yapımı tüy dökücü krem!

Evde tüy dökücü krem yapımı ceviz kürü ile pürüzsüz bir tene sahip olun!

İstenmeyen tüyler hemen hemen bir çok kadının başa çıkmaya çalıştığı can sıkıcı konulardan biridir. Pürüzssüz bir ten hepimizin hayali! Ancak elmaelma.com okurlari için hem pratik hazırlanan hem de kısa süre içerisinde etkisini görebileceğiniz tüy dökücü krem yapımının tarifini hazırladık. Böylelikle istenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere büyük paralar vermenize gerek kalmayacak!

MUCİZEVİ CEVİZ KÜRÜ!

Eğer olabildiğince doğal ürünler kullanıyor ya da istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemlere sık sık başvuruyorsanız bu yöntemi mutlaka duymuşsunuzdur. Hemen hemen tüm dünyaya yayılmış olan ceviz kürü yöntemi sayesinde istenmeyen tüylerinizden neredeyse tamamen kurtulmanız mümkün. Zaten bu kürü bu kadar ünlü yapan da bu.

Malzemeler: 1 avuç ceviz kabuğu, 1 su bardağı su, gazlı bez ya da pamuk

NASIL HAZIRLANIR?

Bildiğimiz cevizin kahverengi kabuklarından bir avuç kadar edinin. Bu kabukları çevrenize ve kendinize zarar vermeyeceğiniz şekilde önlemler alarak temiz kalacak şekilde bir yakın. Ceviz kabukları kül haline gelince, bu külü alıp bir su bardağı suyun içine koyun ve bu şekilde en az 12 saat bekletin. Yeteri kadar beklettikten sonra küllü suyun içine gazlı bezi ya da pamuğu sokup bu karışımla iyice ıslatın ve tüylerden kurtulmak istediğiniz bölgenin üzerine ıslak gazılı bezi ya da pamuğu yerleştirip 30 dakika bu şekilde bekletin.

Kürü her gün 30 dakika olacak şekilde uyguladığınızda tüylerinizin bir kısmının hiç çıkmadığını, bir kısmınınsa çok zayıf çıktığını görecekseniz. İstenmeyen tüyleriniz azalmış olsa da yeniden çıktığında bu uygulamayı tekrarlayabilir, tüyleriniz iyice zayıflayıp bitene kadar da aynı şekilde devam edebilirsiniz.

Yorumlar