Evde yapılabilecek tırnak kürleri nelerdir? Tırnak kürü nasıl yapılır?

Cilt ve tırnak bakımlarınız için sürekli olarak güzellik salonlarına ayıracak yeterli vakti bulamayabilirsiniz. Evde yapabileceğiniz tırnak kürleri önerileri.

Evde yapılabilecek tırnak kürleri nelerdir? Tırnak kürü nasıl yapılır?

Her zaman güzellik salonlarına gidecek vakti bulamayabilirsiniz veya maddi olarak sizi zorlayan güzellik salonlarına sürekli olarak gitmek istemeyebilirsiniz. Ancak yinede hiçbir kadın bakımsız tırnaklarla dolaşmak da istemez. Çeşitli nedenlerden kaynaklanan çabuk kırılan tırnakların bakımı için bugün sizler için evde kolaylıkla kendi tırnak bakımınızı kendiniz yapabileceğiniz tırnak kürleriniz derledik...

Doğal yöntemlerle tırnaklarınızı güçlendirmeniz mümkün üstüne üstünlük güzellik salonların tonlarca para harcamak yerine evde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle kendi tırnak kürlerinizi kendiniz yapabilirsiniz. 

LİMON SUYU VE ZEYTİN YAĞI İLE MUCİZELER YARATIN

İhtiyacınız olan bir kaç damla zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı! Yapmanız gereken iki malzemeyi karıştırarak karışımınızı tırnaklarınızın üzerine sürmek. Bu yöntemi haftada iki kere uygulamanız yeterli olacaktır.

KIRMIZI ACI BİBER

10 damla soğuk su, 1 çay kaşığı krem ve yarım çay kaşığı kırmızı biber. Malzemeleri karıştırın ve tırnaklarınıza uygulayın. Bu karışımı yaklaşık olarak 15-20 dakika kadar bekletin ve ayda bir kere uygulamak yeterli olacaktır.

LİMON SUYU VE TUZ

Bir tutam tuz ve bir kaşık limon suyu. Malzemeleri karıştırın ve tırnaklarınıza uygulayın. Karışımı yaklaşık 15-20 dakika kadar bekletin ve bu yöntemi haftada 2-3 kere uygulayın.

DENİZ TUZU

Ilık bir suyun içerisine deniz tuzunu ekleyin ve 20 dakika kadar tırnaklarınızı bu suyun içerisinde bekletin. Daha sonra bu uygulamayı 10 günde bir kere yapmaya çalışın.

BALMUMU

Birkaç damla balmumunu erittikten sonra haşlanmış yumurtanızın sarısını püre haline getirin ve tırnaklarınızın üzerinde gezdirebilirsiniz. Bu uygulamıy her gün yapabilirsiniz.

Yorumlar