Evgör'den sevgililer günü sürprizi!

Türkiye’nin katile ödülünü alan mobilya markası Evgör, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hediye kampanyası başlattı. Kampanyanın adı: 'Aşk havaya uçurur'.

Evgör'den sevgililer günü sürprizi!

Türkiye’nin katile ödüllü mobilya markası Evgör, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir hediye kampanyası başlattı. 'Aşk Havalara Uçurur' temalı kampanyaya göre, markanın 2012 koleksiyonunda yer alan Viyana Yemek ve Yatak Odası Takımları ile Sedef Yuvarlak Yatak ya da Torino, Modeno, Palermo veya Parma Koltuk Takımlarından herhangi birisini satın alan çiftlere, özel uçakla romantik bir İstanbul turu hediye ediliyor.

Yeni ev kuran ya da evini yenileyenler, kampanya kapsamında 01-29 Şubat tarihleri arasında EVGÖR Mobilya’dan yapacakları alışverişlerde nakitte yüzde 10 indirimin yanı sıra 36 aya varan taksit fırsatından ve 'Şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla' avantajından da yararlanabiliyor. Ayrıca firmanın uygulamaya koyduğu 'Emanet Sistemi' sayesinde, Sevgililer Günü kampanyasındaki ürünlerden alan çiftler, mobilya teslimatlarını istedikleri tarihte yaptırabiliyor.

Yorumlar