Evi güzel kokutmak için yapılması gerekenler nelerdir ne yapılabilir?

Günün çoğunu geçirdiğiniz eviniz, yaşam alanınız size huzur ve mutluluk veren noktalardan biride kokulardır. Kendi tarzınıza göre evinizin kokusunu belirleyin!

Evi güzel kokutmak için yapılması gerekenler nelerdir ne yapılabilir?

Gün içerisinde sürekli olarak vakit geçirdiğiniz veya iş, okul hayatı derken huzur aradığınız evinizde, yaşam alanınızda kendi zevklerinize ve tarzınıza göre oluşturduğunuz evinizdeki eşyalar ve akesuarlar ruh halinizi değiştirebiliyor! Ancak günün yorgunluğunu atabileceğiniz ve size huzur verecek, evinizin havasını değiştiren bir diğer seçenekde evinizin kokusudur. Kendi tarzınıza göre alternatik koku yöntemlerini sıraladık...

KOKULU MUMLAR...

Evinizin havasını değiştiren ve tercih ettiğiniz kokuya göre çeşit çeşit seçenekleri olan ve aynı zamanda evinizde aksesuar olarak kullanabileceğiniz aksesuar olarak tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda partnerinizle romantik dakikalarda size eşlik edebilecek kokusu ve loş ışık farkı ile içinizdeki romantikliğe romantizm katabilirsiniz.

HEM MEDİTASYON HEM KOKU...

Hemen hemen bir çok kültüre uyum sağlayan tütsülerden evinizde de tercih edebileceğiniz alternatif seçenekler arasında yer alıyor! Evinizin havasını değiştirmek istiyor ancak aynı zamanda farklı bir şey kazandırmak için tütsüzler muazzam bir seçenek olacaktır.

KOKU ÇUBUKLARI...

Artık günümüzde bir çok ev dekorasyon mağazalarında denk gelebileceğiniz bambu çubukları evinizde sizde yer verebilirsiniz. Hem kokusundan hemde inanılmaz rahatlatıcı görüntüsü ile evinize gelen misafirlerinizi hayran bırakabilirsiniz.

EL YAPIMI MUM SANATI EVİNİZE TAŞIYIN!

Evinizde farklı bir hava kazandırmak istiyor ancak aynı zamanda kendinizden bir şeyler olmasını istiyorsanız. Çeşitli tariflerden yararlanarak evde kendi kokulu mumunuzu kendiniz verebilir, aynı zamanda şeklini kendi tarzınıza uygun kalıplarda kullabilirsiniz.

Yorumlar