Evinize zenginlik enerjisi getirecek bitkilerle feng shui önerisi!

Feng shui öğretisi evimize ve iş yerimize bolluk, bereket ve zenginlik enerjisi getiriyor! Üstelik uygulamak son derece basit...

Evinize zenginlik enerjisi getirecek bitkilerle feng shui önerisi!

Sims oyunundaki gibi bir para ağacınız olsun ister miydiniz? Ünlü feng shui öğretisine göre evdeki bitkilerinizin yaprakları banknotlara dönüşemese de, para çeken bir mıknatısa dönüşebilir!

Uzak Doğu’nun mistik öğretisi feng shui şifacılarına göre yeşim, fesleğen gibi kalın gövdeli ve bodur bitkiler evinizi süslemekle kalmayacak, mekanın enerjisini değiştirecek, eve bolluk ve bereket enerjisi getirirken aynı zamanda  bir para mıknatısına dönüşecek.

Bunun için tek yapmanız gereken şey orta boy bir saksıya yeşim ya da krasula  bitkisi ekmek. Bitkinizi büyük bir saksıya ektiğiniz zaman hızlıca büyüyecek, bu nedenle uygulamada orta boy saksı kullanılması tavsiye ediliyor. Feng shui tekniğine göre bu saksıyı evinizin girişinin kuzeyine ve sağ tarafa yerleştirmelisiniz.  Krasula ve yeşim bitkisinin yağı ise mental ve fiziksel rahatsızlıkların iyileştirilmesinde kullanılıyor. 

Yorumlar