Ezgi Mola'nın Pin-Up tarzı!

Oyuncu Ezgi Mola bir proje için Pin-up tarzına büründü. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra fotoğrafını İnstagram'dan hayranlarıyla paylaşan Mola, fotoğrafın altına "Yakında…" notunu düştü.

Ezgi Mola'nın Pin-Up tarzı!

Bir proje için Pin-up kızlarının kılığına bürünen Ezgi Mola kusursuz güzelliğiyle herkesi büyüledi. Saçı ve makyajı tamamlanınca İnstagram adlı fotoğraf paylaşım sitesine Pin-up kızı kılığındaki fotoğrafını paylaşan Mola'ya hayranlarından beğeni mesajları yağdı.

Pin-up diyince aklımıza gelen ilk şeyler, kuyruklu eyeliner ve kıpkırmızı ya da pembe mat dudaklar...

Tüm yüze açık renkli bir pudra uygulandıktan sonra göz kapaklarına kalın kuyruklu bir eyeliner çekin. Kirpikler de rimelledikten sonra şimdi sıra dudaklara geliyor. Pin-up kızlarının seksi dudak kıvrımının sırrı kırmızı dudak kalemi. "Abartılı duracak mı acaba ?" diye düşünmeden tüm dudağınızı kıpkırmızı boyayın. Önemli olan kırmızının size yakışan ve mat bir tonunu kullanmanız.

Ezgi Mola'nın Pin-up saçları kesinlikle kusursuz.  Bombeli ve lüleli saçlar seksi Pin-up kızlarının vazgeçilmezi. 1920'li yıllardan beri saçlarda içe doğru kıvrımlar yaratan, bombeli saç modelleri yeniden yükselişe geçti.

Pink, Christina Aguilera ve Dita Von Teese gibi ünlülerin sıkça kullandığı bombeli, retro saç modelleri Pin-up stilinin olmazsa olmazlarından...

Saçlarınızın üst kısmını bigudi sarar gibi içe doğru kıvırarak şekillendirdiğiniz saçlarınızı firketelerle tutturun, alt kısımlarını ise uçlarını maşalayarak açıkta bırakın. Saçlarınıza Ezgi Mola'nın da kullandığı gibi bir saç bandı veya fular takın.

Retro saç bantları da geri gelen moda trendleri arasında yerini alıyor. Fular, saç bandı ya da bandana kullanabilirsiniz. Saçlarınızı bombeli bir şekilde toplayın ve bandananızın iki ucu yukarı gelecek şekilde başınızın arkasından geçirerek başınızın üzerinde fiyonk yapın. Eğer fiyonklu bir model istemiyorsanız, bu sefer saçınıza takacağınız fularınızın uçları saçınızın altında, geniş kısmı ise başınızın üzerinde kalacak şekilde bağlayabilirsiniz.

17.20131230153636.jpg

Yorumlar