Fazıl Say'dan Hakan Hatipoğlu'nun sitemine yanıt geldi sen iyi insansın ben kötü...

Fazıl Say Hakan Hatipoğlu'nun sitem dolu paylaşımına yönelik ''Sen iyi insansın ben kötü insanım'' diyerek karşılık verdi!

Fazıl Say'dan Hakan Hatipoğlu'nun sitemine yanıt geldi sen iyi insansın ben kötü...

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımın altına resim paylaşımlarının üzerine düşen takipçi sayısının hakkında bir yazı paylaşmıştı, ancak kısa bir süre sonra Fazıl Say'ın paylaşımına Hakan Hatipoğlu'nun ''Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı. Şaka gibi'' yorumunu yapmasıyla Say'ın ''Siz ne iş yapıyordunuz?'' sorusunu sorması üzerine büyüyen olaylara son olarak nokta atışı Fazıl Say'dan geldi. Fazıl Say'ın kısa bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hakan Hatipoğlu'nun siteme son noktayı koydu! İşte Fazıl Say'ın Hakan Hatipoğlu'na yönelik o paylaşımı...

''Tuhaf ülke kardeşim... “fazla Resim paylaştığım için 2000 takipçi kaybettim” diye yazdım, ertesi gün 37 bin takipçi eklendi. Ben resim paylaşmaya devam ediyorum. Bana iyi geliyor, ruhumu temizliyor, hatırlıyorum, öğreniyorum, keşfediyorum, sevdiklerimi de paylaşıyorum, ve bence, bu tarihi bir sergiye dönüşüyor, gördüğü ilgi müthiş, sayılara bakın, yorumlara bakın, bilgi akışına, ironik karşılaştırmalara bakın, KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR ederim hepinize..

.
“İnstagram’ın sahte hesapları temizlediği bir dönemmiş, o yüzden herkesin takipçi sayısı azaldı” deniliyor. Mümkün ve mantıklı. 
Şu da bir gerçek; benim sayfamda, resimler yüzünden, küçük bir oranda da olsa tepkiler vardı, bu aykırı durumu istemeyenler de vardı. O yüzden hak veriyorum ama , Kesin bir şey diyemiyorum.
.
Ben 5 yıldır İnstagram kullanıyorum, binlerce kişiyi takip ediyorum, bunların içinde tanıdıklarım, bildiklerim de var, belli bir vesileyle eklemiş olduklarım da. Bırakın doğasında işlesin herşey.
.
Biraz düşününce, malum, her konuda ajitasyon, “ne işle uğraşıyorsun?” Sorusuna bile “ben iyi insanım sen kötü insansın” cevabını patlatıyor, dinamit gibi, gerçek celladının kim olduğunu anlamasına fırsat bile kalmadan magazin medyasının sakız gibi çiğnediği hale gelerek, ve herkesi de getirmeye de çalışarak.. Bir oyunun içinde oyuna kurban..Yazık..Emin olun , elimde olsa bu durumun önüne geçmeye çalışırdım. 

 

Merak ediliyorsa; son olarak, o bahsi geçen tv programlarını ben seyretmedim hayatımda, zaten çok az tv seyrederim.. Hatta, Merak bile etmedim o programları..Bilmiyorum..Doğallığa fırsat olamaması üzücüdür...
.
Resim paylaşımların gördüğü istatstiklere gelince; elbet bu resimleri müzede, sergide görmek gerekir, sosyal medya sadece tanıtım ve yorumdur, ama, çok büyük rakamlar. Güzel bir olay oldu bu kim ne derse desin. Bakın, Magritte, Klimt, avangard, sürrealist, kübist ressamlar,20-30-40bin beğeni alıyor, altında yüzlerce yorum.. gerçekten bravo derim...''

Yorumlar