Ferman Toprak kimdir aracı kurşunlanan şarkıcı eski dostlarını suçladı!

İki sene önce sahneye çıktığı mekanın önünde aracı kurşunlanan Ferman Toprak, yapılan soruşturmada eski dostlarını suçladı!

Ferman Toprak kimdir aracı kurşunlanan şarkıcı eski dostlarını suçladı!

2016 yılında şarkıcı Ferman Toprak,  sahne almak için kendi aracıyla Şişli Esentepe'de bir gece kulübüne gitmişti.  Sabaha karşı Toprak'ın sahnesi bitmek üzereyken gece kulübünün önünden silah sesleri duyulmuştu. Ünlü türkücünün gece kulübünün önüne park ettiği lüks aracı seyir halindeki bir araçta bulunan kişiler tarafından kurşunlanmıştı. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerinden kaçmıştı. Ferman Toprak'ın aracının kurşunlanması olayı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre, Ferman Toprak'ın aracını, eski menajeri İsmet Günbeyi ve eski çalıştığı mekanın sahibinin kurşunlattığı iddiasıyla dava açıldı. 

ESKİ MENAJERİ VE ESKİ ÇALIŞTIĞI MEKAN SAHİBİNE DAVA AÇILDI

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre, Ferman Toprak'ın aracını, eski menajeri İsmet Günbeyi ve eski çalıştığı mekanın sahibinin kurşunlattığı iddiasıyla dava açıldı.

ARACI KURŞUNLANDI

Ferman Toprak, 13 Ekim 2016 günü gece saatlerinde aracıyla Şişli Esentepe'de bir gece kulübüne gitti. Sabaha karşı Ferman Toprak'ın sahnesi bitmek üzereyken gece kulübünün önünde silah sesleri duyuldu. Şarkıcının gece kulübünün önüne park ettiği lüks aracı seyir halindeki bir araçtakiler tarafından kurşunlandı.

ŞANS ESERİ YARA ALMADAN KURTULDU 

Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler, olay yerinden kaçtı. Gece kulübünün önünde bulunanlar da şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

ARACA 10 KURŞUN İSABET ETTİ!

Polis tarafından başlatılan incelemede, araca 10 kurşun isabet ettiği rapor edildi. Şarkıcı şikayetçi oldu.

FERMAN TOPRAK KİMDİR? 

30 Ocak 1975 Adana doğumlu olan Ferman Toprak baba tarafından Adıyaman‘ın Bezik, annesinden tarafından da Şanlıurfa‘nın İzol aşiretindendir. Doktor olan babası Adana’ya tayin edilince, dört kardeş olan Ferman Toprak da bu şehirde dünyaya geldi. 30 Ocak 1975 Adana doğumlu olan Ferman Toprak; ilk ve orta eğitimini Adana'da tamamladıktan sonra, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazandı. 1996 yılında eğitimini yarıda bırakarak kendi yaşam stili olan müziğini yapabilmek adına İstanbul'a yerleşti. 1996 yılında müziğe yönelmek için eğitimini yarıda bırakıp İstanbul’a gitti. 1997 yılında da “Böyle Giderse / Kurşunlara Geleyim” adlı ilk albümü yayımlandı.İstanbul’da çeşitli mekanlarda sahne hayatına başlayan Ferman Toprak ilk önce Beşiktaş’taki Keyifli Meyhane’de sahneita’da sahne aldı. Bunu Club ve Nispet Bar izledi. Daha sonra Etiler’de kendi gece kulübünü açtı. Bunu Kuruçeşme’de açtığı yazlık mekan “İnadına” takip etti. Fakat sonunda sadece sahnede olmayı tercih etti ve mekanlarını kapadı. Halen sahne hayatını başarıyla sürdürmektedir.

Aracı kurşunlanan türkücü en yakınındaki ismi işaret etti!

 

Yorumlar