F&F’de indirim zamanı!

F&F 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda yer alan tüm ürünlerde 27 Eylül - 13 Ekim tarihleri arasında %70’e varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

F&F’de indirim zamanı!

F&F 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu, sezon trendlerinden esinlenen tasarımlarıyla genç ve enerji dolu kadın ve erkekler için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bebek, çocuk ve gençler için de renkli tasarımların yer aldığı F&F Koleksiyonu, 7’den 70’e alışveriş severleri son moda ürünlerle buluşturuyor.

F&F 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu, birbirinden şık altı temadan oluşuyor

'Jetsetter' gündüz vücudu saran terzi eli değmiş görünümlü maskülen takımlar, gece ise dramatik görünümlü kürk paltolar, uzun etekler ve yerlere kadar uzanan elbiselerden oluşuyor.

70’lerden ilham alan 'Greenwich Village' günlük jarse elbiseler, dize kadar çizmeler ile kullanılıyor. Bu görünüm, şehir şıklığından sofistike ofis stiline kadar uzanıyor.

'Nordic' dokulu kumaşları ve sadelik anlayışını öne çıkartıyor. Kısa paça pantolonlar ve kısa bluzlar bu stile sevimli bir görünüm katıyor.

Geniş paça jean pantolonlara fokuslanan 'Woodland' temasında, çiçek baskılar ve Missoni tarzı örme teknikleri, sezonun mini elbiselerine ve uzun trikolarına hayat veriyor.

Eski dönem Paris sokak kızlarının nostaljik stilinin eşsiz detayları Heiress ‘de yeniden doğuyor ve günümüzün sofistike kadınlarının iç dünyalarına ilham kaynağı oluyor. Kahve çekirdeği tonlarındaki zengin renk skalasından oluşan adeta lüksün tendeki sözcüsü, satenin vücuttan akıp giden tuşeleri ve ten rengi ile bakır tonlarındaki triko kumaşlar çarpıcı bir görünüm sunuyor.

'Wallstreet' temasında ise, 'Öldüren cazibe' tanımını tek kelimeyle özetleyen cesur çizgiler ve renk detayları, kadının seksiliğini yeniden yorumluyor. Parlak ve opak kumaşlardan oluşan iç çamaşırları, kırmızı jartiyer çoraplarıyla bir araya geliyor.

F&F kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları’nda.

 

Yorumlar