Forever New yeni sezon koleksiyonunda neler var?

Avustralyalı giyim markası Forever New, ılık bahar günlerini ve davetlerle hareketlenmeye başlayan geceleri büyüleyici bir koleksiyonla karşılıyor.

Forever New yeni sezon koleksiyonunda neler var?

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Bohemian Bloom ile mevsim geçişinin tatlı esintilerini yansıtıyor. Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New bu kez, baharla birlikte doğanın uyanışından ilham alıyor. Pastel pembe paleti ve uçuk maviler, elbiselerden bluzlara kadar birçok parçada kendini gösterirken, çantalar dahi çiçeklerle bezenerek bohem etkisi yaşatıyor. Mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi trençkotlarda toprak tonları ile birlikte kuşak detayları hakim oluyor. Önden bağlamalı, V yaka, baskı detaylı tişörtler ise sırt çantaları ile birlikte günlük stili tamamlıyor.

Forever New kadınları gece olduğunda sofistike stilleriyle göz alıcı bir görünüme bürünüyor. Siyah dantelli gömlekler, paçaları hareketli pantolonlar, elegan tulumlar ve dantel, volan detaylı gece elbiseleri, baharla birlikte hareketlenmeye başlayan davet tarzını mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Forever New, ilkbahar sezonu ile birlikte lüks kumaş tanımını da yeniden yapıyor. İşlenmiş saten, dokuma dantel ve şifonlar, davet stilinin zamansız ve modern duruşunu yansıtıyor. Üstelik bu lüks tasarımlar, birbirinden zarif aksesuarlar ile tamamlanıyor. Zincir saplı, taşlı çantalar ile ışıltılı küpe, kolye ve bileklikler kombinlere kusursuz bir son dokunuş katarken baharla birlikte enerjileri yükselen kadınların pozitif ruh halini yansıtıyor.

Yorumlar