Fransız dudağı nedir doğal görünen kalın dudak yöntemi!

Fransız dudağı yöntemi nedir, nasıl yapılır? Dudaklarınızın bir tık daha kalın olması gerektiğini düşünüyor ancak aynı zamanda yapay durmasını istemiyorsanız...

Fransız dudağı nedir doğal görünen kalın dudak yöntemi!

Dudaklarınızın olduğundan biraz daha kalın olması gerektiğini mi düşünüyorsunuz ancak nasıl olması gerektiğine karar veremediyseniz sizin için alternatif bir yöntem olan 'Fransız dudak yöntemi'den bahsedeceğiz. Dudaklarda oldukça doğal görünen ''Yeni dudakların hayırlı olsun canım ya'' değil ''Ya sende bir güzellik var ama henüz anlayamadım'' dedirten kişinin dudaklarına doğal bir görünüm kazandıran fransız yöntemine bir göz atabilirsiniz! Op.Dr. Ebru Şen, fransız dudağı hakkında merak ettiğiniz soruları tek tek yanıtladı. 

DUDAK DOLGUSU İŞLEMİ NE KADAR SÜRÜYOR?

Dudakları kremle uyuşturup, kanül denilen oral kommissurlere de lokal anestezi infiltrasyonu yapmak bir çok hasta da yeterli olabiliyor. İşlem sonrası uyuşukluk hızlıca geçtiğinden, normal hayata dönüşte hızlı olmaktadır. Ağrı eşiği çok düşük hastalarımızda lokal anestezi ile sinir bloğu da kullanılabilmektedir. Bu sebeple uyuşukluk işlem sonrası 1-2 saat kadar sürebilmektedir.

''Dudak dolgusunu mukoza altı yani kas üstü plana uyguluyorum'' diyenDr. Ebru Şen sözlerine şu şekilde devam etti,  ''Çünkü kas içi uygulama yapay ve aşırı şiş bir görüntüye neden olur. Tüm dudağa her alanda eşit değil belli anahtar noktalara dolgu enjekte ediyorum. Çünkü dudak dümdüz sucuk gibi şişirilecek bir organ değildir'' dedi.

GÜZEL DUDAKLAR NASIL OLMALI?

Üst dudak lateralleri alt dudağın üstüne taşmalı, alt dudak kenarları bu kabartıların içine doğru gömülmeli, dudak kalbinde küçük bir kabartı olmalıdır, ama küçük!  Dudak kalbi ile lateral çıkıntılar arasında hafif bir boşluk ve bu boşluğa denk gelen alt dudak orta kısımda iki tüberkül olmalıdır.

Dudak kapalıyken parabolik bir çizgi olmalıdır, dümdüz olmamalıdır. 
Dudak dolgusu tüm bunlar ışığında yapılırsa işte o zaman sizi tanımayan kimsenin anlamadığı, tanıyanların da sende bir değişiklik, güzellik var dediği doğal ve dolgun dudaklara sahip olursunuz. 

fransız dudağı yöntemi

BASİT BİR DUDAK DOLGUSU DEYİP ES GEÇMEYİN!

''Dudak dolgusu küçümsenmemesi gereken bir işlemdir. Çünkü enfeksiyon, dolgu uzerinde bakteriyel biyofilm oluşumu ve bunlara bağlı doku reaksiyonları, granulomlar(topaklanma) şeklinde karşımıza çıkabilmektedir. Bu sebepler uygulama işlemi öncesinde önce koruma amaçlı tek dok antibiyotik uygulanarak steril eldiven kullanılmasına özen gösterilerek cerrahi alan temizliğine dikkat edilmelidir'' uyarısında bulunan Dr. Ebru Şen, fransız dudak dolgusu hakkında dikkat eidlmesi gerekenlere şu şekilde devam etti.. 

''Gebelerde ve emzirenlerde dudak dolgusu uygulanmamasına yönelik bilimsel bir çalışma bulunmuyor. Ama uygulayabilirsiniz de demiyor. O yüzden riske atmamak için tüm bu süreçleri bitirip bu islemin yapılmasında fayda var.''

Yorumlar