Gelin oje modelleri nasıl olmalıdır düğün gününüzde ellerinizi muhteşem gösterecek öneriler

En özel geceniz olan düğününüzde saç makyajın dışında elleriniz de son derece önemlidir. İşte sizlere harika oje modelleri...

Gelin oje modelleri nasıl olmalıdır düğün gününüzde ellerinizi muhteşem gösterecek öneriler

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte gelin adaylarını tatlı telaşlar da sarmaya başladı. Tepeden tırnağa her ayrıntıyı düşünen kadınlar saç, makyajın dışında tırnaklarındaki ojeye de önem veriyor. En çok dikkat edilecek yerlerden biri olan ellerin o gün güzel görünmesi çok önemli. Tüm gözlerin üzerinizde olduğu düğün gecenizde korkunç oje modelleri sürmekten kaçının. İşte 2018 trendleri ve gelinler için oje modelleri...

SALON DÜĞÜNÜ İÇİN IŞILTILI MANİKÜR

Genellikle salon düğünlerini tercih eden gelinler, makyajlarında ve manikürlerinde bolca ışıltı kullanıyorlar. İç mekan düğünlerine çok yakışan glitter trendi günden güne gelinler arasında daha popüler hale geliyor. Sen de ışıl ışıl görünümleri seviyorsan, tırnaklarının ucuna simli ojeni uygulayabilirsin. Tırnağına öncelikle baz olarak nude rengini sür, daha sonra glitter ojeni uygula.

DANTELLİ GELİNLİK MODELLERİNE UYGUN TIRNAKLAR

Dantel gelinlik tercih eden gelinler, tırnaklarına da dantel modelinde nail art yapabilirler. Eğer tırnaklarının tamamında dantel detayı istemiyorsan, sadece tek tırnağına yaptırabilirsin. Diğer tırnaklarında da çiçek deseni veya tek renk tercih edebilirsin. Kısa tırnaklarından şikayetçiysen düğün günün için takma tırnak kullanabilirsin. Uzun tırnaklarda nail art daha havalı duracaktır.

KIR DÜĞÜNÜ MODELİ

Bahar gelinleri buraya! Tırnaklarına bahar çiçeklerini yansıtmak istiyorsan pembe kiraz ağacının çiçeklerinden ilham alabilirsin. Özellikle kır düğünü yapacak olanlar bu nail art modelini mutlaka denemeliler. Düğün gününden önce birkaç kere pratik yaparak bu tırnak sanatını kolayca öğrenebilirsin.

ALTIN RENGİ OJEYİ AYARINDA KULLANIN

Tırnaklarının düğün gününün yıldızı olmasını istiyorsan altın rengi ojeden yardım alabilirsin. Tırnaklarına çizeceğin iri çiçekleri altın rengiyle boyayarak bütün gözleri tırnaklarına çevirebilirsin. Bu nail art modelini yaparken dikkatli olmalısın çünkü altın rengi ojeni ayarında kullanmadığında abartılı görünecektir.

 

Yorumlar