Genç gösteren makyaj tenikleri nelerdir bu önerilere dikkat!

Genç gösteren makyaj teknikleri nelerdir? Bu makyaj teknikleri ile olduğunuzdan daha genç görüneceksiniz. İşte genç gösteren makyaj hileleri!

Genç gösteren makyaj tenikleri nelerdir bu önerilere dikkat!

Genç gösteren makyaj teknikleri nelerdir? Doğru fondöten ve ruj rengi ile olduğunuzdan daha genç görünebileceğinizi biliyor muydunuz? Bazı makyaj teknikleri ile gerçekten de olduğunuzdan daha genç görünmek mümkün. Peki nasıl? İşte genç gösteren makyaj hileleri! Bu önerilere göz atmanızda fayda var. 

IŞILTILI VE YAĞLI BİR FONDÖTEN TERCİH EDİN 

Cilt lekelerini kapatmak istiyorsanız fondöteninizi değiştirmenizi tavsiye ediyoruz. Cildinizdeki yaşlılık izlerini daha mat bitişli ürünler yerine ışıltılı ve yağlı bir fondötenle kapatmanız daha yerinde bir tercih olacaktır. 

KREM FORMÜLLÜ ALLIKLAR TERCİH EDİN 

Allık tercihinizde bu noktada önem taşıyor. Toz allıklar cildin yüzeyindeki çizgileri ççok vurgulayıp ortaya çıkmasına neden olurlar. Bu nedenle krem formüllü allıklar tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Krem formüllü allıklar ise cilt ile bütünleşerek satenimsi bir doku yaratırlar.

IŞILTILI BİR KREM FAR GÖZLERİNİZDEKİ SORUNLARI GİZLER 

Gözlerinizi ön plana çıkaran makyajlardan hoşanıyorsanız eğer, tercihiniz krem farlardan yana olmalıdır. Nötr renkli, ışıltılı bir krem far göz kapaklarınızdaki tüm sorunları gizlemeye yardımcı olacaktır.

MAKYAJ BAZI KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN 

Makyaj bazı ciltteki ince görünümü yumuşatmaya yaramaktadır. Ciltteki gözenekleri doldurur ve cildin zeminini pürüzsüzleştirir. Böylece cilt makyajla kusursuz görünür.

GÖZÜNÜZÜN İÇ TARAFINA BEYAZ KALEM ÇEKİN

Belli bir yaştan sonra yüzdeki yorgun görünüm daha fazla artmaktadır. Bu nedenle bu yorgun görünümü ortadan kaldırmak için mutlaka gözünüzün iç kısmına beyaz veya bej renk kalem sürün. Bu sayede gözleriniz ışıl ışıl

 

 

 

Yorumlar