Her gün bu yağdan 6 damla sürün göbek yağlarınızdan kurtulun!

Doğal yollarla göbek yağlarınızdan kurtulmak ister misiniz? Sizler için bomba bir tarifimiz var! Günde sadece 6 damlası göbek yağlarınızdan sizi kurtaracak!

Her gün bu yağdan 6 damla sürün göbek yağlarınızdan kurtulun!

Biz kadınların en büyük problemlerinden biridir göbek yağları! Oluşması ne kadar kolaysa yok olmasıda bir o kadar zordur! Günümüzde bir çok insan bıçak altına yatarak bu sorunlarından kurtulmaktadır ancak uzmanlar bu yolu çok önermemekle birlikte daha doğal yollar öneriyorlar. Bizde sizler için göbek yağlarından kurtaran doğal yağ tarifi hazırladık! Bu yağdan günde 6 damla sürerseniz göbek yağlarınızla vedalaşabilirsiniz...

Sizi doğal yollardan ince tutacak ve bu esnada da vücudunuzu çeşitli hastalıklardan koruyacak bir alternatif, en basit doğal içeriklerle evde hazırlayabildiğiniz bu güçlü yağdır.

Bu yağ çeşitli hastalıkları önlemek ve genel sağlığınızı düzeltmek için senelerdir alternatif bir tedavi olarak kullanılmaktadır. İlk başta tıbbi amaçlarla kullanılmıştır, fakat daha sonra aynı zamanda özellikle karın bölgesinde yağ yakıcı özelliği olduğu da keşfedilmiştir.

Popülerliği, kilo kaybına olan güçlü faydası sayesinde bütün dünyada yayılmıştır. Aynı zamanda toksinleri elimine eder, sağlığınızı kötü etkileyebilecek bakterileri ve kimyasalları uzaklaştırır. Diğer faydaları da bahsetmeye değerdir; beyin ve hafıza fonksiyonlarını güçlendirme yeteneği vardır ve ayrıca bağışıklık sistemine de iyi gelir.

İÇİNDEKİLER

BARDAK ZEYTİNYAĞ

 6 ADET ÇUBUK TARÇIN

1 ADET CAM KAVANOZ VE KAPAĞA

HAZIRLANIŞI

Adım 1. Küçük cam kavanozu tarçın çubukları ile doldurun.
Adım 2. Çubukların üzerine zeytinyağını dökün ve çubukların tamamen batırıldığından emin olun.
Adım 3. Bu kavanozu evinizdeki serin bir yere koyun ve 3 hafta boyunca bekletin, ara sıra karıştırın.
Adım 4. Önerilen 3 hafta geçtikten sonra, yağı başka bir kaba bir tülbent yardımı ile veya benzer bir materyal kullanarak süzün ve soğuk ve kuru bir yerde saklayın.

KULLANILIŞI

Bu yağın bütün faydalarından yararlanmak için, gün içinde yediğiniz her öğüne bu yağdan 2 damla eklemelisiniz. Bu az miktardaki yağ, kilo vermenizi destekleyecektir.

Bu önerilen miktarı aşmamalısınız, çünkü aşmanız durumunda negatif yan etkilerine maruz kalabilirsiniz. öyle olduğu bir durumda hemen bir doktora başvurunuz.

Yorumlar