Gerçek çikolatanın keyfine varın!

Ustalarıyla “special” ve “madlen” çeşitlerinde çikolatalar üreten Özsüt, yılbaşı gecesinin coşkusunu damaklara da yaşatmaya hazırlanıyor.

Gerçek çikolatanın keyfine varın!

Valrhona çikolataları Özsüt ustalarının elinde hayat buluyor ve sizi bambaşka bir “dünyaya” davet ediyor. Ustalarıyla “special” ve “madlen” çeşitlerinde çikolatalar üreten Özsüt, yılbaşı gecesinin coşkusunu damaklara da yaşatmaya hazırlanıyor. Dünyanın en kaliteli çikolatalarından olduğu bilinen Valrhona markasıyla hazırlanan çeşitleri ustalar elleriyle tek tek şekillendiriyor.
 
Yılbaşı ikramlıklarının en özel seçeneklerinden olan madlen çikolatalar Özsüt’te “sütlü” ve “bitter” olmak üzere iki farklı tatta sunuluyor. Özsüt’ün “special” çikolatalarını ise ballı ve karamelli, kahveli, fındık ezmeli, hindistancevizli, çerezli, portakallı lezzetler ve üç çeşit blok çikolata oluşturuyor.
 
Özsüt’te madlen çikolataların kilogram fiyatı 50 TL iken, special çikolataların kilogramı ise 90 TL olarak fiyatlandırılıyor. Bu “sihirli” deneyimle yılbaşı akşamınızı lezzetlendirmek için Özsüt mağazalarına uğrayabilirsiniz.

Yorumlar