Gıdı estetiği nasıl yapılır yöntemleri nelerdir bazılarında iz kalabilir!

Gıdı estetiği nasıl yapılır? Gıdı estetiği nasıl yenilenir? Yaşın ilerlemesiyle ortaya çıkan gıdı sarkmalarından kurtulmak isteyenler için gıdı operasyonu nedir

Gıdı estetiği nasıl yapılır yöntemleri nelerdir bazılarında iz kalabilir!

Beğenilmeyen veya değiştirilmesi mümkün olan yöntem olarak adlandırdığımız estetik opersayonlar arasından gıdı estetiği hakkında sıklıkla sorulan soruları bir araya getirdik. Daha zarif ve az kilolu görünmek için boyun bölgesindeki yağlardan kurtulmak için tercih edilen gıdı estetiği hakkında elmaelma.com olarak derlemede bulunduk. Sadece daha zayıf görünmek için değil aynı zamanda yaşın ilerlemesiyle ortayan çıkan boyundaki kırışıklıklardan ve sarkmalardan kurtulmak için tercih edilen gıdı sarkması gibi şikayet edilen durumlardan kurtulmak için 3 yöntem bulunmaktadır...

1- GIDI GERME OPERASYONU NEDİR-NASIL YAPILIR?

Gıdı çevresinde normalin üstünde kas ve derinin gevşeme durmunda gıdı germe operasyonu yapılmaktadır. Yüzün alt kısmından yapılan gıdı germe operasyonundan sonra hastanın bir süre boyun hareketlerini kısıtlamaktadır. Ancak bu geçici bir süreçtir. Ameliyat sonrası boyunluk kullanımı gerekebilir. 

gıdı estetiği

2-BOTOKS İLE GIDI GERME NASIL YAPILIR?

Genellikle hafif vakaların kurtarıcısı olarak bilinen botoks uygulaması aynı zamanda yağ alma veya gıdı germe ameliyatı ile beraberde yapılabilmektedir. Ancak genel anlamda ufak tefek vakalarda alternatif çözüm olan botoks uygulaması gıdıda da yerini alıyor.

3-LİPOSUCTİON-YAĞ ALDIRMA 

Ağır vaka diyebileceğimiz gıdının çok fazla cildin sarkma gibi deformasyona uğramaması ancak çok fazla yağlı olan bölgede uygulanan liposuction dediğimiz yağ aldırma dediğimiz uygulama ile yüz ve gıdı derisinin yeteri kadar esnek olması gerekiyor zira alınan yağın ardından gıdıda herhangi bir sarkma kalmaması en çok dikkat edilmesi gerekenler arasındadır. Bu ameliyatın ardından hasta kolaylıkla günlük yaşamına kaldığı yerden devam edebilmektedir.

Yorumlar