Giydirme Oyunları İle Makyaj Oyunları

Sitemiz de şık ve güzel giyinmeyi bekleyen çok sayıda bebek bulunmakta! Sizler muhteşem kombinler ile kızları en güzel kıyafetleri giydirmeye çalışacaksınız.

Giydirme Oyunları İle Makyaj Oyunları

Giydirme Oyunları İle Makyaj Oyunları


Sitemiz de şık ve güzel giyinmeyi bekleyen çok sayıda bebek bulunmakta! Sizler muhteşem kombinler ile kızları en güzel kıyafetleri giydirmeye çalışacaksınız. En iyi tasarımcı olarak puanlarınızı toplayacağınız bu kategoride giyinmeyi bekleyen birçok barbie bulunmaktadır. Genellikle kız çocuklarının tercih ettiği oyun kategorilerinden birisi olan giydirme oyunları en güncel ve en yeni seriler ile sizlerle! Şimdi sitemiz üzerinden üye olarak istediğiniz oyunu keyifle oynayabilirsiniz. Puan tablonuzda en iyi rakamları görebilmek için en doğru kombinle kızlarımızı giydirmeniz gerekmektedir. Eğlenebileceğiniz bu güzel oyunlarda sizlerin başarılı olabileceğini düşünmekteyiz. En iyi tasarımını sergilemek için bence daha fazla zaman kaybetme hemen giydirmeye başla!


Eski çağlarda kız çocukları küçük barbie bebekler ile oyunlar oynarlardı! Artık teknoloji çok farklı boyuta geldi, her evde hemen hemen bir bilgisayar bulunmaktadır. Hali hazırda çocuklarımız da teknolojiden faydalanarak kendilerini eğlendirebilmektedirler! Kız çocukları genellikle kıyafet giydirmeyi sevmektedirler. Onlarla birlikte olup en güzel kıyafeti bebeklere giydirebilir ve çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yoğun iş hayatınız yüzünden çocuklarınız ile zaman geçiremiyor olabilirsiniz. En azından günde 15 dakika onlara ayırarak sitemiz üzerinden bir kombin yapmayı deneyebilirsiniz. Zamanla onların ilginizden hoşlandığını göreceksiniz. Çocuklarınız ile geçirdiğiniz her dakikanın eğlenceli olmasını istiyorsanız sitemiz üzerinden kıyafet bekleyen çok sayıda bebekleri giydirebilirsiniz. Kız çocuklarının en çok tercih ettiği oyunlardan giydirme oyunlarının yanı sıra makyaj oyunları da ilgi görmektedir.


Kız çocuklarının bir bölümünün tercih ettiği oyunlardan bir tanesi de makyaj oyunları olarak bilinmektedir. Sitemizde her geçen gün yenilenen ve güncellenen oyunlar ile sizleri keyif dolu dakikalar bekliyor! Yüksek seviyelerde eğlenebileceğiniz ve mutlu zaman geçirebileceğiniz sitemizde puan tablolarında muhteşem yarış devam etmektedir. En güzel makyajı yap! Birinci sırada yerini al. Çocukların ezeli kapışması sadece oyun platformunda! Makyaj oyunlarında başarılıyım diyorsan! Üye ol yarışmada yerini kap. En başarılı makyajı istediğin oyunda sergile ve ana sayfada ismin yayınlansın. Çocukların yarışmasında ilgi yüksek seviyede devam ediyor. Her geçen gün üye sayısını artıran oyun10 ailesi bünyesini gün geçtikçe genişletiyor. Sizlere en güzel oyunlar ile hitap eden sitemizde daha fazla zaman geçirerek daha fazla puan toplayabilirsin. Kızların bu macera dolu kapışmasında sende yerin olsun istiyorsan üye ol ve oynamaya başla. En güzel bebeği giydirebilirim ve en iyi makyajı yapabilirim diyorsan daha fazla bekleme hemen katıl!


Sizleri eğlendirebilmek için her gün arşivimize yeni oyunları dâhil etmekteyiz. Bizlere teşekkür borcunuzu oyunlarda başarı göstererek ödeyebilirsiniz. Her üye olan kullanıcılarımıza özel puan tablosu bulunmaktadır. Puan tablosunda rakiplerinize karşı rekabet gösterebilirsiniz. Şimdi daha fazla zaman kaybetmeden, eğlenebileceğiniz oyunlarımız ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Makyaj oyunları kategorisinde bulunan oyunlarımız her gün güncellenmektedir.

Yorumlar