Göbek eriten detoks suyu nasıl hazırlanır malzmeleri nelerdir?

Vücudunuzda biriken toksinleri atmanın en güzel yöntemi detoks suyudur. Hadi gelin hep beraber hazırlayalım!

Göbek eriten detoks suyu nasıl hazırlanır malzmeleri nelerdir?

Düzensiz beslenme, çok fazla yağlı besinleri tüketim sonucundan dolayı vücutta biriken toksinleri ve fazla sıvıları atmanın en geçerli, hızlı ve sağlıklı yolu detoks suyundan geçmektedir. Detoks suyunun en önemli özelliklerinden biri de yağ yakmasıdır. Sizde bu özelliğini kullanarak göbek çevrenizdeki yağlardan detoks suyu ile kurtulabilirsiniz. İşte göbek eriten detoks suyu tarifi...

MALZEMELER

1 adet limon suyu 
1 adet misket limonu suyu 
3 adet zencefil dilimi
1 adet salatalık 
1 litre su 

NASIL HAZIRLANIR?

Bir litre ılık suyun içerisine yukarıda vermiş olduğumuz tüm malzemeleri ekleyin. Malzemeler suda 20 dk bekledikten sonra gün içerisinde su ihtiyacınızı karşılamak için ara ara için. Bu detoks suyunun yanında diyet programı da uygularsanız,  detoks suyunun göbek eriten etkisinden faydalanabilirsiniz.

DETOKS SUYUNU KİMLER İÇMELİ?

Detoks suyu hazırlamak için illaki kilo vermek ve yağ yakmak gibi bir amacımız olmamalı. Aynı zamanda günlük hayatta yapmış olduğumuz bir takım davranışlar detoks suyu hazırlamak için bize sebep sunabilir. Bu sebeplerin neler olduğunu kısaca açıklayalım.

Stresli bir yaşam sürmek, tatlıyı çok fazla abartmak, sigara ve alkol kullanmak , hareketsiz bir şekilde yaşamak, çevre kirliliği, çok yağlı yiyecekler tüketmek gibi birçok neden detoks suyu hazırlamanız için sıralanan nedenler arasında gösterilebilir. Detoks suyu programına girdiğiniz zaman dikket etmeniz gereken bir takım püf noktalar vardır. Aksi taktirde uygulamış olduğunuz detoks bir işe yaramayacaktır. 

Yorumlar