Gökhan Çıra kimdir Kerimcan Durmaz Selin Ciğerci neden küstü işin içine Gökhan Çıra girince...

Kerimcan Durmaz Selin ciğerci neden küstü? Küslüklerinin nedeni ne? Aralarından su sızmayan ünlü fenomenleri ayıran sebep bir erkek oldu!

Gökhan Çıra kimdir Kerimcan Durmaz Selin Ciğerci neden küstü işin içine Gökhan Çıra girince...

Kerimcan Durmaz Selin Ciğerci ile neden küstü? Kerimcan Durmaz Selin Ciğerci arasında ne oldu? Sosyal medya fenomenleri olan Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci'nin aralarından su sızmamasına rağmen son bir kaç aydır artık görüşmemeleri dikkat çekmiş ve merak konusu olmuştu. Ancak çıkan haberler doğrultusunda ikilinin dostuluğunun bitmesi Selin Ciğerci'nin nişanlısı Gökhan Çıra olduğu iddia ediliyor. 

Ünlü Dj Kerimcan Durmaz, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin nişanlışı Gökhan Çıra'dan hoşlanması ve yakınlaşmaya çalışması sonucunda Selin Ciğerci ile dostlukları bozuldu. 

SELİN CİĞERCİ'NİN NİŞANLISI GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

Galatasaray alt yapısında futbol yaşantısına adım atan 1996 doğumlu futbolcu Gökhan Çıra 2016 yılında Galatasaray U21 takımından bonservissiz olarak Beylerbeyi takımına transfer olmuştur. Günümüzde ise Diyarbekirspor takımında forma giyen Gökhan Çıra 1996 yılında Tokat'ta dünyaya gelmiştir. Ailesi Ordu'da yaşayan futbolcu günümüzde sıkça Selin Ciğerci ile evleneceği yönünde haberler ile gündeme gelmektedir. Selin Ciğerci sonradan kadın olan ünlü isimlerdendir. Gökhan Çıra baba tarafından aslen Tokat'lıdır. Kova burcudur.

Yorumlar