Göz kapağı çevresinde görülen sorunlar nelerdir?

Kadınların en büyük sorunlarından biri olan göz çevresindeki kırışıklıklar nasıl tedavi edilir? Doktor Hüseyin Tırman sizin için anlattı.

Göz çevresinde oluşan kırışıklıklar ve göz kapağı sarkmaları kadınların en büyük sorunlarından biridir. Göz çevresindeki kırışıklıkların ve göz kapağı sarkmasının tedavisinin nasıl yapıldığını Doktor Hüseyin Tırman'a sorduk doktorumuz sizler için anlattı.

''Göz çevresi bizim karşımızdaki insana baktığımız ve bizim de en çok bakış aldığımız alan olduğu için bu bölgenin yaşlanması bizi en çok rahatsız eden ve tedaviye en çok ihtiyaç duyduğumuz alanlardan bir tanesidir.'' diyen Doktor Hüseyin Tırman, şöyle dedi: ''Göz çevresindeki en büyük sorun kırışıklıklardır. Kırışıklıklar, erken döneminde botoksla daha sonra dolgularla tedavi edilebilir. Kapağın gevşeyip sarkması, ameliyatla olabildiği gibi erken durumlarda ameliyatsız olarak da tedavi edilebilir. Yine aynı sorun göz altında torba olarak karşımıza çıkmaktadır. Torba ve kırışıklıklarda ultherapy, themilift gibi yöntemlere cevap verir.'' 

Yorumlar