Göz kapağı düşüklüğü ameliyatı olmadan kurtulabilirsiniz

Göz kapağı düşüklüğü her yaştan kadın ve erkeğin büyük problemi. Artık ameliyat olmadan göz kapağı düşüklüğü sorunundan kurtulabilirsiniz.

Göz kapağı düşüklüğü ameliyatı olmadan kurtulabilirsiniz

 

Göz kapağı düşüklüğü ameliyatı olmadan tedavi edilebiliyor.  Uzman, eğitmen Master Figen Aktosun, Ameliyatsız Göz Kapağı Tedavisinde tek seansın yeterli olduğunu, söz konusu uygulamanın bölgedeki kırışıklıklar, istenmeyen benler ve yağ bezelerini de ortadan kaldırdığını belirtti.

CERRAHİ OPERASYON OLMADAN KURTULMAK MÜMKÜN

Kadınların ve erkeklerin en fazla rahatsızlık duydukları konuların başında ‘düşük göz kapağı’ problemi bulunuyor. Düne kadar bu sorun için çözüm yolu olarak sadece ameliyat öneriliyordu. Bugün teknolojinin de yardımı ile ameliyat olmaksızın göz kapağındaki düşüklük problem olmaktan çıktığı gibi problemli bölgedeki kırışıklıklar, istenmeyen benler ve yağ bezeleri de aynı anda ortadan kaldırılabiliyor.

TÜRKİYE'DE DE UYGULANACAK

Avrupa’da yaygın olarak kullanılan ve yakın zamanda Türkiye’de de uygulanmaya
başlanan yöntemde, göz çevresine Plasma enerjisi veriliyor. Bu enerji sayesinde
epidermis yani cildin en üst kendini yenileyebilen tabakası noktasal olarak
buharlaştırılıyor, alt tabakalar yapılan işleme kasılarak cevap veriyor. Sadece
uygulandığı alanda etki gösteren cihaz, çevre dokulara zarar vermediği gibi bu uygulama sayesinde göz kapakları gerilerek üst göz kapağını kaldırıyor. Ayrıca göz kenarlarındaki “kaz ayağı” adı verilen kırışıklıklar da azalıyor. Aynı seansta küçük ve yüzeysel olan ve genellikle çok sayıda olmasından ötürü rahatsızlık verdiği için istenmeyen benler de iz kalmayacak şekilde ortadan kaldırılabiliyor.

Uygulamanın Etkisi 4-5 Yıl Sürüyor

Sahip olduğu Cosmopark Clinic’te söz konusu tedaviyi uygulayan Saç, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı, Eğitmen Master Figen Aktosun, etkisi 4-5 yıl süren yöntem sonrasında dikkat edilmesi gerekenleri şöyle anlattı: “Uygulama yapılan yeri bebek sabunları ile temizlemek yeterli olacaktır. Kozmetik veya ilaç kullanmak yerine sıvı güneş koruyucu uygulanmalıdır.” Aktosun, bir de uyarıda bulunuyor: “Bu uygulamayı, bağışıklık sistemi hastalığı olanlar, cilt rahatsızlığı bulunanlar, uygulama alanında yara veya enfeksiyonu olanlar kullanmamalıdır. Hamilelere de bu uygulamayı önermiyoruz.”

Yorumlar