Göz kremi nasıl sürülür göz çevresi bakımını yaparken krem sürme yöntemleri nelerdir?

Çevremizdeki insanlarla iletişim haline geçtiğimizde dikkat çeken gözlerimizin daha dinç ve genç kalabilmesi için göz bakımını yapmaya dikkat edin!

Göz kremi nasıl sürülür göz çevresi bakımını yaparken krem sürme yöntemleri nelerdir?

Ancak göz bakımında sıklıkla sorulan sorular arasında göz bakımında krem nasıl uygulanmalıdır, kullanılan serumlar göz kremlerinden önce mi yoksa sonra mı kullanılır? gibi soruların cevabını sizler için derledik. Göz çevresindeki deri çok ince olduğu için kullanılan serumlardan önce göz çevresi kremi uygulanması gerekmektedir. 

GÖZ KREMİ NASIL KULLANILIR?

-Gündüz veya gece kullandığınız göz kremlerinizi serum gibi bakım kremlerinden önce kullanmanız gerekmektedir. Nemlendiricinizi uygulamadan önce cildinizin göz kremini emmesine izin verin ve biraz bekleyin. 

-Göz kremleri kullanmış olduğunuz diğer bakım kremlerine oranla daha küçük moleküler yapıya sahiptir o yüzden ilk olarak nemlendiricinizin göz çevresine değmemesine özen gösterin.

- Göz bakım kremlerinin sıralaması ve çeşitleri kadar uygulanışı da oldukça önemlidir. Bu noktada göz kremi uygularken dikkat etmeniz gereken yüzük parmağınıza aldığınız küçük bir parça göz kreminizi tampon hareketlerle göz çevrenize uygulayın. 

Yorumlar