Göz kreminin faydaları nelerdir nasıl kullanılmalıdır 3 püf nokta!

Göz çevresi cildin diğer bölgelerine göre çok daha ince deriye sahip ve en erken kırışmaya başlayan bölgelerden biridir. Bu yüzden göz kremi kullanmanız gerek!

Göz kreminin faydaları nelerdir nasıl kullanılmalıdır 3 püf nokta!

Canlı ve dinamik bakışlara sahip olmak için göz çevresi bakımlarınızı olabildiğince hassas bir şekilde yerine getirmeniz gerekiyor! Göz çevresindeki ince yapılı deriler vücudun diğer bölgelerine göre çok daha çabuk kırışmaya başlar ancak yeterli bakımı yaparsanız bu süreci olabildiğince ötelemiş ve dinamik bakışlara sahip olabilisiniz.

GÖZ NEMLENDİRİCİSİ VE DİĞER NEMLENDİRİCİLERİN FARKI NE?

Her ne kadar arada çok fazla bir fark yokmuş gibi görünsede aslında göz çevresi kremleri o bölgedeki ince yapılı deriye özel olarak formüle edilmiştir. O bölgeye özel kremler aynı zamanda tahrişe karşı önlem alabilmek adına özel ürünler kullanılmaktadır.

GÖZ ÇEVRESİNDEKİ SİYAH HALKALAR İÇİN...

Bu surumda yapmanız gerekenbir uygulama bulunuyor kararma olan bölgeye baskı uyguladığınızda eperki karartı gidiyorsa bu durum derinin altındaki damarların kan basıncıyla alakalıdır. Ancak baskı uyguladığınızda karartı gitmiyorsa bu da o bölgede pigmentlenmelerin olduğunu gösterir. gliserin, K vitamini ve arnikanın kan damarlarının daha az belirginleşmesinde, cildin güçlenmesinde ve kalınlaşmasında etkili olmaktadır. 

Yorumlar