Göz şişkinliğine ve göz morluklarına ne iyi gelir doğal yöntemler nelerdir?

Son zamanlarda ciltteki her sorun için estetisyenlere koşmak yerine evde göz şişlikleriniz için doğal yöntemlerle üstesinden gelmenin yollarını hazırladık!

Göz şişkinliğine ve göz morluklarına ne iyi gelir doğal yöntemler nelerdir?

Son zamanlarda yaşadığınız yoğun stres ve aşırı ağlama, uykusuzluk veya çok uyumaya bağlı olarak çeşitli nedenlerden oluşan göz şişlikleri ve morluklarınız için soluğu estetisyenlerde almanıza gerek yok! Evde her daim elinizin altındaki malzemelerle doğal yöntemler hazırlayıp göz altı morluklarınızın veya şişliklerinizin üstesinden gelebilirsiniz! Bugün elmaelma.com okurları için göz şişlikleri ve morlukları için evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz doğal yöntemleri hazırladık.

SU YÖNTEMİ

Sürekli şişen gözlerden kurtulmanın en kolay yöntemi su içmekten geçmektedir. Düzenli olarak su tüketmek sadece göz şişliklerinizden değil vücudunuzu çeşitli böbrek rahatsızlıkları ve hastalıklardan kurtaracaktır. Su vücudunuzu toksinlerden arındırmaktadır. 

SOĞUK KAŞIK

En basit yöntemlerden bir tanesi de kaşık yöntemidir. Yapamanı gereken tek şey akşam yatmadan 2 tatlı kaşığını buz dolabına koyup sabah uyandığınızda kaşığı peçete ile 1 kat sararak göz altlarınıza ve göz kapaklarınıza tutmak! Böylelikle hem göz altlarınızın ve kapaklarınızın şişmesine engel olcak hemde uykunuzun açılmasını sağlayacaktır. 

ÇAY POŞETİ

Sallama çay poşetlerinizi çöpe atmadan yeterli sıcaklığı geçtikten sonra gözlerinizi kapatıp üstüne koyarak dinlendirebilirsiniz. Böylelikle hem göz yorgunluğunuzu almış olacak hem de şişlik ve morluklarınıza iyi gelecektir.

SALATALIK

Dolapta beklettiğiniz salatalıkları yuvarlak yuvarlak doğrayın ve gözlerinizde bekletin! Özellikle göz iltihaplanmalarına ve cilt kırışıklıklarında etkili olan salatalık yöntemini düzenli olarak uygulamanızı öneriyoruz.

ALEO VERA

Aleo vera cilde hemen hemen her anlamda fayda sağladığını artık biliyoruz. Ancak göz altı morluklarınız ve şişliklerinizde de uygulayabileceğiniz aleoa vera dan göz çevrenizdeki şişkinliklerinize uygulayın ancak gözlerinize çok yakınlaştırmamaya dikkat etmelisiniz. 

Yorumlar