Gözaltı morlukları nasıl tedavi edilir panda treatment nedir gözaltı morluklarını nasıl kapatır?

Gözaltı morlukları her kadının korkulu rüyası olup kat kat uyguladığımız kapatıcıları çöpe attıracak bir tedavi yöntemi panda treatmenti sizler için derledik.

Gözaltı morlukları nasıl tedavi edilir panda treatment nedir gözaltı morluklarını nasıl kapatır?

Kalıcı makyaj uygulaması olan panda treatment uygulaması hemen hemen bir çok kadının şikayetçi olduğu gözaltı morluklarından kurtulmasını sağlayan bir tedavi yöntemidir. Gözaltı morluklarınızdan kalıcı olarak kurtulmayı sunan panda treatment uygulaması kişinin cilt tonuna uygun doğal pigmentlerle yapılıyor. Panda treatment nedir? nasıl uygulanır? gibi merak edilen soruları sizler için derledik. 

NASIL UYGULANIYOR?

Kalıcı makyaj tekniği ile gözaltı morluklarınızdan tamamen kurtulmanızı sağlayan panda treatment uygulaması kişinin cilt tipine göre 3 ile 5 yıl arasında kurtulmayı sunuyor. Doğal ürünlerle yapılan ve kalıcı makyaj uygulaması olarak bilinen bu uygulama sadece gözaltı morluklarından kurtulmayı değil aynı zamanda ince çizgileri de ortadan kaldırıyor. Kişinin cildine uygun renkteki pigmentler ile morluklar kamufle edilmektedir. 

NASIL YAPILIR?

HD iğne adı verilen anestezik kremler yardımı ile kişi acı hissetmeden bu uygulama gerçekleştirilmektedir. 1 veya 2 seansta kişi gözaltı morluklarından kurtulabilmektedir. İşlem sonrasında kişinin gözaltları gergin ve dolgun görünmektedir. 

Yorumlar 1 yorum