Gözenek sıkılaştırıcı maskeler nelerdir evde pratik bir şekilde yapılabilecek maske tarifleri neler?

Kadınların baş belası olan gözenekler hemen hemen her kadının cilt sorunu haline gelmiş durumda! 3 günde gözeneklerden kurtulmanın sırrını sizlerle paylaştık!

Gözenek sıkılaştırıcı maskeler nelerdir evde pratik bir şekilde yapılabilecek maske tarifleri neler?

Güzelliğimize gölge düşüren baş belası gözeneklerden ne yapsak kurtulamıyoruz! Hemen hemen her kadının aynı konudan şikayetçi olduğu siyah noktalardan kurtulmanın en pratik yolunu sizler için hazırladık. Sizde evde yapımı oldukça pratik olan maske tarifini düzenli olarak uyulayarak siyah noktalarınızdan kurtulabilirsiniz.

Herkesin bildiği ancak düzenli olarak uygulamasığı yumurta maskesi, sadece gözeneklerinizi sıkılaştırmanın yanında aynı zamanda cildinizdeki fazla yağı alarak ciltteki yağ oranını dengeliyor! Düzenli olarak uygulandığında elde edilen sonuçu hızlı bir şekilde alabileceğiniz bu maskeyle aynı zamanda cildinize tazelik ve yumuşaklık kazandırmış olursunuz. Yumurta sarısına E vitamini ve zeytinyağı ekleyerek cildinize uyguladığınızda güneşten kaynaklı oluşan cilt lekelerinizi de yatıştırmanıza yardımcı olur. 

MALZEMELER

1 kase

1 yumurta sarısı

çeyrek avokado

1 yemek kaşığı bal

Hazırlanış aşaması; Yumurta sarısı maskesi için avokado yoksa muz da kullanabilirsiniz. Bu karışımı hem yüzünüze hem de boynunuza eşit miktarda uygulayın. Yumurta sarısı maskesini iyice dağıttıktan sonra 15-20 dakika bekleyin ve durulayın. 

 

Maskeyi temizlerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey cildinizi temizlerken ılık su olmasına dikkat edin. Aksi taktirde yumurta suratınızda pişebilir!

 

Yorumlar