Gözleri büyük göstermek için nasıl makyaj yapılır?

Gözlerinizi olduğundan daha büyük göstermek için bugün sizlere ufak makyaj tüyolarını derledik. Çekici ve büyük gözler artık imkansız değil!

Gözleri büyük göstermek için nasıl makyaj yapılır?

Güzel ve gizemli bakışlara ulaşmak imkansız değil! Gözlerinizi anlamlı ve gizemli bakışlariçin profesyonel makyaj uzmanı olmanıza gerek yok! Sadece makyaj tüyoları ile küçük olduğunu düşündüz gözlerinizi seksi ve büyük göstermeye ne dersiniz? Hadi o zaman sizin için hazırladığımız bu tüyoları sizde uygulayıp gizemli ve büyük gözlere sahip olabilirsiniz.

KAŞLARINIZI VURGULAYIN

Seyrek ve ince kaşlarınız varsa kaş kalemi veya kaş farı ile kaşlarınızı doğallıktan şaşmadan belirginleştirin. Böylelikle kaşlarınıza hacim kazandırmış olacaksınız.

GÖZÜNÜZÜN İÇİNE BEYAZ KALEM ÇEKİN!

Gözlerinizi daha sağlıklı göstermek isitiyorsunuz ancak bunu nasıl yapacağınıza dair en ufak bir fikriniz yoksa çözümü çok kolay! İhtiyacınız olan tek şey beyaz göz kalemi. Alt göz içinize fazla abartmadan beyaz göz kalemi çekerek sağlıklı bakışlar elde edebilirsiniz.

KİRPİK DİBİNİZİ BELİRGİNLEŞTİRİN

Gözlerinizi olduğundan daha büyük ve çekici bakış kazandırmak için kirpik dibinizi belirginleştirin. Bunun için açılı bir fırça yardımı ile koyu renkli veya siyah farı kirpik diplerinize dokundurabilirsiniz. Aynı zamanda gece makyajına bu yöntemle dönüştürebilirsiniz. Dilediğiniz kalınlıkta ve incelikte bu yöntem işinizi kolaylaştıracaktır. 

AYDINLATICI OLMAZSA OLMAZ!

Kaş altına mutlaka aydınlatıcı uygulayın! Bunun nedeni ise gözlerinizi kaşlarınızı tam analamıyla ön plana çıkarmaktır. İşte bu kadar oldukça basit olan bu yöntemler gözlerinizi daha büyük ve daha anlamlı kılmaya yetecek tekniklerdir. 

Yorumlar