Gri bulutlar kıyafetlerimize yansıyor!

Kış mevsiminin gri bulutları kıyafetlerimize yansıyor. Yumuşacık bulut misali kaşe paltolar, yünlü kazaklar görünüşümüze hava katarken bizleri de soğuktan koruyor. Ve biz kadınlar herşeye rağmen dişiliğimizi korumaya çalışıyoruz.

Gri bulutlar kıyafetlerimize yansıyor!

Sıcacık paltoların, yumuşacık kazakların kişisel koleksiyonların gözdesi olduğu bu mevsimde hava sıcaklığı sıfırın altına da inse, mini eteklerden vazgeçemiyoruz.

Bu hafta sizler için hem seksi hem de sıcacık bir kombin seçtik.  Oversize palto, mini etek ve diz boyunda upuzun çizmelerden oluşan bu kombin, soğuk kış rüzgarlarına rağmen dişiliğini sergilemek isteyenlerin gözdesi.

Sade ve şık bu kombinde gri-siyah renklerin dışında bir ton kullanılmadığı gibi kombinlenen parçalarda minimalist ve maskülen bir hava görüyoruz.

Bu kombinden yola çıkarak palto- oversize kazak- mini etek kombininizi yaratabilirsiniz. Ve eğer üşümeyeceğinizi düşünüyorsanız özellikle gece dışarı çıkarken, diz üstü çizmeleri ince topuklu ayakkabılarla değiştirebilir, bir tutam aksesuar ve parıltı ekleyebilirsiniz.

Yorumlar