Grundig'ten Anneler Günü'ne özel!

Saç düzleştirici, saç maşası, kurutma makinesi ve saç şekillendiriciden oluşan Diamond Line serisi ve mobil olmanın keyfini yaşatan Grundig notebook ile annenize en güzel hediyeyi verin.

Grundig'ten Anneler Günü'ne özel!

Grundig Diamond Line serisi

Annelerin kendi saçlarını evde kolayca yapmalarına olanak tanıyan ve güzelliklerine güzellik katan Diamond Line Serisi saç düzleştirici, saç maşası, kurutma makinesi ve saç şekillendiriciden oluşuyor. HS 8030 saç düzleştirici eğimli gövdesi ve hareketli alt plaka ile ergonomik bir tutuş sağlıyor. Islak ve kuru saçta rahatlıkla kullanılabilen, üç metre profesyonel kablosu bulunan saç düzleştirici 11 cm uzunluğunda plakalardan oluşuyor. 60 dakika kullanılmaması durumunda otomatik olarak kapanan bu ürün 30 saniyede 100 derece ısıya ulaşıyor.

HS 6030 Saç maşası, 19 mm çapındaki ince maşası ile sık bukle yapabilme özelliğine sahip. 60 saniyede hızla ısınan Grundig saç maşasında 140-180 derece arasında ayarlanabilir sıcaklık özelliği bulunuyor. 60 dakika kullanılmama durumunda otomatik kapanan ürün evde ve seyahatlerde annenizin vazgeçilmezi olacak. 

Anneler Günü için başka bir hediye seçeneği olan Grundig HD 3701 Saç kurutma makinesinin 3 ısı ve 2 sıcaklık ayarı bulunuyor. Soğuk üfleme düğmesi ve çıkarılabilir hava giriş filtresi ürünün diğer özellikleri arasında yer alıyor. 1800 W güç kullanımı bulunan saç kurutma makinesi 3 metre profesyonel kabloya sahip. 

Diamond Line serisinin bir diğer ürünü ise HS 9631 saç şekillendirme seti. 3 dakikada ısınan saç şekillendirici 19 ve 32 mm çapında maşalar, spiral kıvırma fırçası, fırça başlığı, düzleştirme ve tost plakaları aparatlarından oluşuyor. 90 ile 150 derece arasında ayarlanabilir sıcaklık özelliği bulunan ürünün ısıya dayanıklı bir saklama çantası mevcut. 2 adet saç klipsi de bulunan saç şekillendirici 60 dakika kullanılmadığında otomatik olarak kapanıyor.

Diamondline serisi ürünleri,  özel seramik, tourmaline ve nano silver kaplama içeren “Diamond Blond Shine Activator” teknolojisi sayesinde, hassas, ince telli ve boyalı saçlarda koruma sağlıyor.

Ürün fiyatları:

HS 8030 Saç Düzleştirici: 90 TL

HS 6030 Saç Maşası: 57 TL

HD 3701 Saç Kurutma Makinesi: 75 TL

HS 9631 Saç Şekillendirme Seti: 87 TL

Grundig GNB 1460 i3 Notebook

Grundig’in Anneler Günü için sunduğu diğer bir seçenek ise Grundig netbook. GNB 1460 i3 modeli farklı tasarımı, can alıcı rengi ve performansı ile annenizin vazgeçilmezi olacak. I3 işlemcisi, Windows 7 Home Premium işletim sistemi ile internete rahatlıkla bağlanan ürün sayesinde anneniz mobil olmanın ve özgürlüğün tadını çıkarabilir. Grundig notebook,  1 yıllık internet paketi, Microsoft Ofis Starter 2010 yazılımı ve çanta hediyesi ile anneler günü için hediye içinde hediye şansı sunuyor.

Ürün Fiyatı: 1332 TL

Yorumlar