Gülben Ergen ile Demet Akalın barışacak mı? Gülben Ergen, Akalın'ın düşmanıyla...

Gülben Ergen ile Demet Akalın barışacak mı?Demet Akalın'a, barış çağrısında bulunan Gülben Ergen, öyle biriyle görüntülendi ki!

Gülben Ergen ile Demet Akalın barışacak mı? Gülben Ergen, Akalın'ın düşmanıyla...

Uzun bir süredir kavgalı olan Demet Akalın ve Gülben Ergen barışacak mı? Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde kavgalı olduğu Demet Akalın'a barış çağrısında bulundu. Zor zamanlar geçiren Demet Akalın'ın bu çağrıya nasıl yanıt vereceği merak konusuyken, Ergen'in barış çağrısından hemen sonra Akalın'ın yıllardır kavgalı olduğu Demet Şener'le görüntülenmesi kafaları karıştırdı.

ÖNCE ZEYTİNDALI UZATTI SONRA DÜŞMANIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Ancak Ergen'in barış çağrısından sonra Akalın'ın yıllardır kavgalı olduğu Demet Şener'le görüntülenmesi kafaları karıştırdı. Arasının açık olduğu Demet Akalın'a zeytin dalı uzatan Ergen, "Demet benim boşanma sürecimde yanımda olmasa da, ben her zaman onun yanında olacağım" dedi.

gulben ergen

BOŞANMA HAKKINDA KONUŞMADIKLARINI SÖYLEDİ

Şarkıcı, içeride Şener'le, Kurt ve Akalın'ın boşanmasıyla ilgili herhangi bir şey konuşmadıklarını da sözlerine ekledi.

TEBESSÜM EDEREK UZAKLAŞTI

Demet Şener ise, muhabirlerin Kutluay'la boşanma döneminde Akalın'ın, "Ona teşekkür ederim, yoksa ben de iki çocuklu dul ıssız, işsiz güçsüz bir kadın olabilirdim" sözlerini hatırlatması üzerine, tebessüm ederek, "Mersi" demekle yetindi.

demet şener

 

Yorumlar