Gülben Ergen kaç yaşında vücudunun sınırlarını zorladı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ergen, vücudunun sınırlarını zorladı.

Gülben Ergen kaç yaşında vücudunun sınırlarını zorladı!

1972 doğumlu olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3 çocuğuna rağmen güzel fiziğiyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaşan Ergen, vücudunun sınırlarını zorladığı hareketlerle takipçilerini büyüledi. Takipçilerinden motive edici yüzlerce mesaj aldı. Gülben Ergen'in bir takipçisi "Gülben hanım ne kadar esneksiniz sizi tebrik ediyorum." yorumunu yaparken bir başka takipçisi de "Çocuk doğurmanıza rağmen sporcu kişiliğinizle göz kamaştırıyorsunuz." yorumunu yaptı.

VÜCUDUNUN SINIRLARINI ZORLADI 

Instagram hesabından spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşan Gülben Ergen, vücudunun sınırlarını zorladı.

TAKİPÇİLERİNDEN MOTİVE EDİCİ MESAJLAR ALDI 

Kış aylarında olmamıza rağmen sporunu aksatmayan Gülben Ergen, devam ettiği bir pilates salonunda çalışırken çekilmiş fotoğrafıyla vücudunun sınırlarını zorladı. Yaptığı zor hareketten anlaşıldığı kadarıyla aletli pilateste işi ilerlettiği belli olan Gülben Ergen, takipçilerinden de çok sayıda motive edici mesaj aldı. Ergen'in bir takipçisi paylaşıma, "Gülben hanım ne kadar esneksiniz sizi tebrik ediyorum." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Çocuk doğurmanıza rağmen sporcu kişiliğinizle göz kamaştırıyorsunuz." yorumunu yaptı.

gülben ergen vücudunun sınırlarını zorladı

 

Yorumlar