Güldür güldür'e yeni katılan oyuncu kim iki fenomen isim dahil oldu!

Ekranların sevilen programı ''Güldür Güldür Show'' yeni sezondaki programa şarkıcı Emre Altuğ'dan sonra iki fenomen ismi daha dahil etti!

Güldür güldür'e yeni katılan oyuncu kim iki fenomen isim dahil oldu!

Ekranların sevilen programı ''Güldür Güldür'' yeni sezona bomba gibi hazırlanmaya devam ediyor. Ocak ayı itibariyle seyirciyle buluşması planlanan ''Güldür Güldür Show'' geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Emre Altuğ'u kadrosuna dahil etmişti. Programa şarkıcı Emre Altuğ'dan sonra iki ünlü isim daha dahil oldu. Ünlü oyuncular Sinan Çalışkanoğlu ile Açelya Topaloğlu da fenomen programın yeni oyuncuları arasında yerini aldı.

SİNAN ÇALIŞKANOĞLU VE AÇELYA TOPALOĞLU DAHİL OLDU 

BKM'nin sevilen skeç programı "Güldür Güldür Show"un yeni bölümlerinin çekimleri başladı. Yine Show TV'de ocak ayı itibariyle seyirciyle buluşması planlanan programın kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Programa son olarak Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu dahil oldu.

ŞARKICI EMRE ALTUĞ DAHİL OLMUŞTU 

Yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan 'Güldür Güldür Show'a geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Emre Altuğ dahil oldu. Müzisyen kimliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Altuğ'dan sonra iki ünlü ismin daha "Güldür Güldür Show" ekibine dahil olduğu öğrenildi.Ünlü oyuncular Sinan Çalışkanoğlu ile Açelya Topaloğlu da fenomen programın yeni oyuncuları arasında yerini aldı.

guldur guldurde unlu gecıdı ıkı unlu ısım dahıl oldu

Yorumlar