Güllüoğlu'ndan 3 farklı lezzet

Ramazanla özdeşleşen 'güllaç', tüm dünyanın yakından bildiği 'fıstıklı baklava', özel un ve fıstık kullanılarak hazırlanan 'kadayıf' tatlıları ile Nejat Güllü, bu Ramazan’da iftar sofralarını tatlandırıyor.

Güllüoğlu'ndan 3 farklı lezzet

On bir ayın sultanı Ramazan ayı geldi… Ramazan ayı gelişiyle, sağlığı, sofralarımızdaki bereketi, misafirperverliği, paylaşmayı ve heyecanı da beraberinde getiriyor. Peki, o lezzetli iftar sofraları tatlısız olur mu? Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Ramazan ayında tatlıseverlere mükemmel lezzetler sunarak sofraları şenlendiriyor. Nejat Güllü, iftar sofralarının baş tacı güllacı, Antep fıstıklı baklavasını ve dillere destan kadayıfını Ramazan ayında da tatlı tutkunları ile buluşturuyor. İşte Baklava Ustası Nejat Güllü’den Ramazan sofraları için vazgeçilmez en özel tatlı listesi…

Ramazan sofralarının en hafif tatlısı: Güllaç

Süt, şeker, kavrulmuş fındık içi, Antep fıstığı, Hindistan cevizi, yufka ve nar tanelerinin buluştuğu Nejat Güllü’nün güllaç tatlısı, Ramazan sofralarına hafif ve tatlı bir lezzet katıyor. Ramazan’ın en özel lezzeti güllaç, Nejat Güllü’nün Güllüoğlu deneyimi ve ustalığı ile harmanlanırken tüm malzemelerinin özenle seçilmesi ve hafifliği ile dikkat çekiyor. Nejat Güllü’nün güllacı, iftar sonrası yenilecek tatlılar listesinde ilk sırada yer alıyor. Özellikle sütlü tatlıların ön plana çıktığı bu dönemde güllaç tatlısı ile Güllüoğlu, midesini ve kolesterolünü düşünenlerin ilk tatlı lezzeti oluyor. Güllaç’a ismini veren gül suyu ise tercihe göre ekleniyor.

5 duyuya hitap eden eşsiz Güllüoğlu baklavası

İçerisinde un, şeker, yağ, fıstık ya da cevizin bulunduğu ve bunların hepsinin muntazam bir ustalıkla şekillendiği hamur tatlısı baklava; Baklavacı Nejat Güllü’nün ve ustalarının elinde farklı bir tat kazanıyor. Göze, kulağa, damağa, mideye ve burna ayrı ayrı hitap eden Nejat Gülllü’nün baklavaları, Ramazan sofralarının en özel tatlısı oluyor. Altın sarısı rengi ile gözleri kamaştıran Nejat Güllü’nün baklavaları, ısırıldığında incecik hamurunun çıtırtısını duyuruyor. Özel aroması ile Urfa sade yağının kullanıldığı Güllüoğlu baklavaları, aynı zamanda özel Antep fıstığı ile hazırlanıyor.

Tatlıların şahı: Kadayıf

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nda, Gaziantep’ten gelen özel kadayıf unu ile geleneksel Antep fıstığı, çok özenle hazırlanan kadayıfı vazgeçilmez kılıyor. Gaziantep’in en iyi Boz fıstığı ile Urfa sadeyağının kullanıldığı Güllüoğlu kadayıfları, usta ellerin yoğurduğu hamurun, özel bakır ocaklarda tele dönüşmesi ardından bir süre bekledikten sonra nar gibi kızartılıp, tam kıvamında bir şerbet ile tatlandırılıyor. Her gün taze olarak üretilen ve birbirinden farklı 4 kadayıf çeşidini tatlıseverlerin beğenisine sunan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’ndaki kadayıf tatlısı, iftar sofralarının olmazsa olmazı oluyor.

Dünyaya baklavanın yanı sıra su böreği çeşitleri, pasta, lokum, dondurma, çikolata, yufka, poğaça ve simit yediren Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilirsiniz.

Yorumlar