Gülse Birsel kimdir kaç yaşında ayakkabılarıyla takipçilerinin diline düştü!

Gülse Birsel kimdir? Kaç yaşında? Gülse Birsel sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerinin diline düştü!

Gülse Birsel kimdir kaç yaşında ayakkabılarıyla takipçilerinin diline düştü!

Gülse Birsel kimdir? Gülse Birsel kaç yaşında? Gülse Birsel'in geçen sezona damgasını vuran dizisi Jet Sosyete bu sene Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan ve Şahin Irmak’ın paylaştığı Jet Sosyete yeni sezon çekimlerini sürdürmeye devam ediyor. Gülse Birsel'in başarılı senaryosu ve oyunculuğu sevenleri tarafından taktir ediliyor. Birsel sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Gülse Birsel, paylaşımının altına  ''Yazdaaan kalma bir gündeeen” veya “Haftanın en zor TV gününde yüksek çıkan reyting neşesiyle tbt” isimli çalışmam. Burnumdaki photoshop’a dikkat çekerim, usta işidir. (Ayakkabıya eleştirimi çekimde de yapmıştım, 43 görünümlü 38’dir, ayağım büyük görünsün diyenlerin tercihi olabilir. O değil de Bodrum, yaz filan çok iyiydi yav, amaan.)'' diye yazdı. Birsel'in kırmızı elbiseli cesur fotoğrafı takipçilerinin diline düştü. Bir takipçisi, ''onlar ayak olamaz'' yazarken bir başka takipçisi,  ''ayakların Alladdin'in sihirli lambasına benziyor'' diye yazdı. 

TAKİPÇİLERİNİN DİLİNE DÜŞTÜ

Gülse Birsel geçen sezona damgasını vuran dizisi Jet Sosyete ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Güçlü kadrosu ile sezona hızlı giriş yapan Jet Sosyete tam gaz devam ediyor. Senaryosunu Birsel'in yazdığı Jet Sosyete bu sezon Tv8'de yayınlanmaya başladı. Yazdığı senaryolar ve oyunculuğu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Gülse, bu kez de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Kırmızı derin sırt dekolteli elbisesiyle takipçilerini ikiye böldü. Kimi takipçiler bu paylaşımı çok beğenirken kimileri de Birsel'in ayakkabılarına eleştirilerde bulundu. Bir takipçisi fotoğrafın altına '' onlar ayak olamaz'' yazarken, bir başka takipçisi de, ''Ayakların Alaaddin'in sihirli lambasına benziyor'' diye yazdı. 

GÜLSE BİRSEL KİMDİR? 

11 Mart 1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gülse Birsel lise eğitimini Beyoğlu Anadolu Lisesi‘nde üniversite eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü‘nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini sürdürürken gazeteciliğe merak sarmış ve ktüel dergisinde muhabir olarak çalışmıştır. 1994 yılında New York, Colombia Üniversitesi‘nde master yapan Birsel 1996 yılında Türkiye’ye dönmüştür. Atv ekranlarında yayınlanan g.a.g.‘ın metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapan Gülse Birsel Aralık 2001 yılında Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2003 yılında “Gayet Ciddiyim” 2004 yılında “Hala Ciddiyim!” adlı iki kitap çıkarmıştır. ATV’de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olan “Avrupa Yakası” dizisinin senaristliği yapan Gülse Birsel ayrıca oyuncu kadrosunda yer almıştır. Bir çok dizi ve film projelerinde yer alan Gülse Birsel gazetelerde yazarlık da yapmıştır. 1999 yılından beri Murat Birsel ile evlidir.

İşte o fotoğraf...

gülse birsel gülse birsel

Yorumlar 1 yorum