Güne enerjik başlamanın yolları nelerdir zinde başlamak için hangi egzersizler yapılmalı?

Günün ilk ışıklarında uyanmak işkence haline geliyor ve bu durum bütün gününüze etki ediyorsa bu haberimiz tam olarak size göre!

Güne enerjik başlamanın yolları nelerdir zinde başlamak için hangi egzersizler yapılmalı?

Her zaman dediğimiz gibi güne nasıl başlarsanız devamı da o şekilde gelir. Günün ilk ışıklarında erken uyanmak işkence haline geliyor ve bütün gününüz kötü geçiyorsa bu durumu tam tersine çevirmek istiyorsanız ancak ne yapmanız gerektiğini henüz bilmiyorsanız o halde doğru adrestesiniz! işte güne güçlü bir moralle başlamanın yolları...

Sabah yataktan kalkmadan önce bir kaç saniye düşünün ve dudaklarınızda bir tebessüm oluşturun bu beyninize uyandığınıza dair göndereceğiniz ilk sinyal olacaktır. Daha sonra yataktan kalkın ve odadaki pencereyi açıp bir kaç dakika dışarıyı izleyip ''Bu günüm aydın olsun evrenin bana gönderdiği olumlu enerjileri kabul ediyorum'' diyerek gününüzün güzel geçeceğini kabul edin.

EGZERSİZİ HAYATINIZDA ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİN!

Eğer kendinizi çok yorgun hissediyorsanız ve bir türlü yataktan kalkmak istemiyorsanız size en iyi gelecek ve yataktan hemen kalkmanıza ve ayılmanıza yardımcı olacak şey egzersiz olacaktır! Evet ilk zamanlar belki bu durum sizin için eziyet haline gelebilir ancak egzersiz yapmayı hayatınızda her sabah alışkanlık haline getirirseniz aradaki varkı ve ne demek istediğimizi anlayacaksınız. 

HER ŞEYLE BAĞ KURMAYA ÇALIŞIN!

Etrafınızdaki bütün objeleri benimseyin, çiçekleri, ağaçları evinizdeki eşyaları yerlerini... Bu evrene sahip olduğunuz her şeyle bir bağınızın olduğunu yansıtma şeklidir. Her sabah sevdiğiniz bir şeyi yapmaya alışkanlık haline getirin. Bu son zamanlarda dinlemekten hoşlandığınız bir müzik de olabilir. Sevdiğiniz davranışlarınızı her sabah yapın sonrası zaten gelecektir. 

GÜZEL BİR KAHVALTI VAZGEÇİLMEZİNİZ OLSUN!

Eee ne demişler kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Evet sizi zinde tutacak bir diğer yolda iyi bir kahvaltı olacaktır. Her sabah kahvaltı yapın, kahvaltı yapmak bir zorunluluk değilde güne başlamak için iyi bir ön hazırlıkmış gibi düşünün sonrası zaten gelecektir.

 

Yorumlar