Günlük bakım nasıl olmalıdır, kolay uygulanan günlük bakım rutinleri nelerdir?

Güzellik ve daha sağlıklı bir cilt amacı uğruna bakım ürünlerine çokça para harcıyoruz ve çoğu zaman sonuç hüsranla sonuçlanıyor.

Günlük bakım nasıl olmalıdır, kolay uygulanan günlük bakım rutinleri nelerdir?

Güzellik uğruna bakım ürünlerine çok fazla para harcıyoruz çoğuz zaman da hiçbir sonuç alamadığımız bu ürünler yüzünden hem vakit kaybediyoruz hemde gereksiz yere paralar harcıyoruz. Bu sorunların önüne geçebilmek ve günlük bakım rutinlerinizi hem kolaylaştırmak hemde verimli sonuç alabilmeniz adına sizler için günlük bakım rutinlerinizi hem kolaylaştıracak güzellik sırlarını sizlerle paylaşıyoruz...

1) SOĞUK DUŞ 

Başlığımız gözünüzü korkutmasın! Ancak kaynar su yerine ılık su ile duş almak sizin güne zinde başlamanıza yardımcı olacaktır. Güne başlamanın en güzel yolu bu adımdan başlıyor! Soğuk su; kan dolaşımını aktifleştirmesinin yanında cilt tonunuzun eşitlenmesine yardımcı oluyor. 

2)GÖZALTI MORLUKLARI SİZİ KORKUTMASIN!

Birçok kişinin ortak sorunu olan gözaltı morlukları sizi korkutmasın. Günlük yaşantınızda çok fazla para harcayıp satın aldığınız bakım ürünleri ve kozmetik ürünleri bir kenara bırakmanın zamanı sizcede gelmedi mi? Yapmanız gereken şey çok kolay! Akşam yatmadan önce buzdolabına iki tane kaşık koyun yada sabah uyandığınızda kaşığın etrafına ince bir peçete ile sarın ve gözaltınızda yaklaşık 10 saniye kadar bekletin. Aynı zamanda bu işlem sonrasında gözaltlarınıza salatalıkda koyabilirsiniz. Salatalık kan dolaşımınızın artmasını sağlayacaktır. 

3) SAÇLARINIZI HACİMLENDİRİN

Bazen kötü hissettiğiniz dönemler olabilir. Saçlarınızın mat ve cansız olduğunuzu düşündüğünüz ve bunun sizin görünüşünü oldukça etkilediğini düşünebilirsiniz. Bu durumda saçlarınızda gözle görülür bir etki yaratmak istiyorsanız bunun en iyi yolu hindistan cevizi yağı ve yoğurt maskesi tamda size göre! Bir çay kaşığı hindistancevizi yağı ve doğal yoğurdu karıştırın ve saçınıza uygulayın. Bu karışımı saçlarınıza 10 dakika kadar masaj yaparak uygulayın ve durulayın sonuca inanamayacaksınız.

4) UYANDIĞINIZDA NEFESİNİZİN KÖTÜ KOKMASI SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?

Bazen sabahları ağzınızda tuhaf bir tat olur ve nefesinizin kötü koktunu hissedersiniz. ÜStüne üstünlük evden acil çıkmanız gerekiyorsa bu problemi bir kaç saniyede çözebilmeniz mümkün! Yapmanız gereken 5 dakika boyunca nane yaprağı veya kişniş çiğneyebilirsiniz. Bu tarz bitkiler içerdiği antibakteriyel özelliği ile nefesinizdeki kötü kokuyu gidermenizde yardımcı olacaktır. 

 

Yorumlar