Hadise Aurelien Muller ile ayrıldı mı? Hadise sevgilisiyle barıştı mı?

Sürekli olarak bir dargın bir barışık olan çiftimiz Hadise ve Fransız sevgilisi Aurelien Muller ilişkilerini noktalamışlardı. Ancak Hadise bir şans daha verdi!

Hadise Aurelien Muller ile ayrıldı mı? Hadise sevgilisiyle barıştı mı?

İlişkilerini bir dargın bir barışık olarak devam ettiren Hadise ve ''Sıfır Tolerans'' klibinde tanıştığı Fransız model Aurelien Muller ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak kısa zaman sonra Fransız modelimizin kıskançlık krizlerinin ardından Hadise-Aurelien Muller aşkı noktalanmıştı...

Uçankuş'un haberine gör eikili yeniden bir araya gelecek! 

HADİSE-AURELİEN MULLER AŞKI NEDEN BİTMİŞTİ?

Ortaya atılan iddialara göre Fransız modelimiz, ünlü şarkıcının Londra'daki moda ödüllerinde Aurelien Muller'in en büyük rakibi olan David Gandy ile tesadüf üzeri bir araya gelip resim çektiren Hadise'ye büyük tepki gösterdi. İkili arasında yaşanan tartışmaların ardından ayrılık kararı almıştı.

Ancak Hadise'nin tekrar gönlünü almak isteyen Fransız model sürekli olarak Hadise'nin evine beyaz güller gönderip birde bileklik gönderildiği öğrenildi. Çekim için Barselona'ya gidecek olan Fransız model, şarkıcıya ''Seninle güzel vakit geçirmek istiyorum'' diyerek yanına çağırdı. Yakışıklı modelin bu ısrarına dayanamayan güzel şarkıcı teklifini kabul edip önümüzdeki hafta Barselona'ya gitmeye hazırlanıyor.

 

 

Yorumlar