Hafta sonu evde izlenebilecek filmler nelerdir? Film önerileri...

Yağmurlu ve soğuk bir hafta sonu yapılabilecek en güzel şey evde film seyretmek olabilir. İşte sizler için derlediğimiz 7 güzel film!

Hafta sonu evde izlenebilecek filmler nelerdir? Film önerileri...

Kış aylarında hafta sonları çok fazla aktivite seçeneği olmuyor ne yazık ki, hava da kötüyse en güzel seçenek evde sıcacık bir kahve eşliğinde film izlemek olabilir. Üzerinize battaniyenizi çekin ve kendinize güzel bir film çekin. Hafta sonunun keyfini çıkarın...

Tanrı'nın Kitabı (The book of Eli) 2010

Dünya güneş patlamasından sonra kavrulmuş ve içinde hala yaşayan bir avuç insan kalmıştır. Eli adında bir adam onları kurtaracağını düşündüğü bir kitapla çıkagelir. Film Eli'nin kitabı koruması ve devamındaki olayları işler.

Momentum 2015

Alex muhteşem bir hırsızdır. Eski ortağından bir teklif alır lakin bu sadece bir soygun değildir. Ortada farklı birşey vardır ve Alex de bunu ortaya çıkaracaktır. Hiç düşmeyen gerilimi ile Momentum aksiyon severler için biçilmiş kaftandır.

Cennetin Krallığı (Kingdom of Heaven) 2005 

Cennetin krallığı 12. yy Haçlı Seferleri'ni anlatan efsane bir filmdir. Filmin efektleri yapıldığı yıla göre bakılırsa muhteşem boyuttadır. Tarihten esintiler taşıyan bu filmi izlediğinize pişman olmayacaksınız.

Umut Işığım (The Silver Linings Playbook) 2012

Depresyonda iki insanın hayatlarının kesişmesi ve bir hedef uğrunda birleşmeleri ile aşka dönen bir arkadaşlık hikayesi.

Ben Efsaneyim (I am Legend) 2007

Korkunç bir virüsü engelleyememiş bir Bilim Adamı, virüs tüm dünyaya yayılmış lakin onun bedeni bağışıklık sağlamıştır. Bilim adamı karar vermiştir. Direnecek ve bu virüsü yenecektir.

 Yıldızlararası (Interstellar) 2014 

Dünyadaki tüm tahıl ürünleri bir küf yüzünden ölmüştür ve insanlık tarım seviyesine kadar düşmüştür. Bir pilot olan Cooper bir çiftlik yönetmektedir. Küçük kızının hayaletle iletişim kurduğunu söylemesi üzerine bu konuyu araştıran aile bu sinyallerin NASA'dan geldiğini anlar. Cooper NASA'dan bir görev almıştır. Acaba bu görev insalığı kurtarabilecek mi?

Zamana Karşı (In Time) 2011

25 yaşından sonra bileğinize bir bileklik takıp yaşamınızı sınırlandırdıkları, çalışarak para yerine zaman aldığınız bir dünya. Bu film bu dünyanın içinde geçiyor.

 

Yorumlar