Haftada kaç gün spor yapmak lazım yeni başlayanlar için haftada en az...

Kilo vermek için veya kilomuzu korumak için yaptığımız egzersizler hakkında sıklıkla sorulan 'Haftada kaç gün spor yapılmalı?' sorunu merak edenler için...

Amaçlarımızın depişkenlik gösterdiği ancak tek doğrultuda ilerlenmesi gereken sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için spor yapılması şarttır. Ancak Sağlıklı ve kaliteli olmanın yanında fazla kilolardan kurtulmak, olan fit görünümü korumak için düzenli olarak egzersizler yapılmaktadır. Ancak yeni başlayanların ve fit görünümünü korumak isteyenlerin sıklıkla merak ettiği sorulardan olan 'Haftada kaç kez spor yapılmalı?' sorusunun cevabını Trainer/Akademisyen Yusuf ÖzdenPersonal'a soruk. Bakın merak edilen soru hakkında neler söylemiş...

Kilo vermek için kilomuzu korumak için haftada kaç gün ve kaç saat spor yapılmalıdır? Spor Eğitmeni Yusuf Özden, spor saatlerinin önemini anlattı.
Hayatı kaliteli bir şekilde sağlıklı ve uzun süre yaşamak istiyorsanız düzenli egzersiz şart! Spor Eğitmeni Yusuf Özden, kilo vermek için kilomuzu korumak için haftada kaç gün ve kaç saat spor yapılmalıdır? Sorusu sıklıkla merak edilmektedir.

Yeni başlayacak olan bir kişi için konuşacak olursak; spordan verim almak adına haftada üç gün spor yapmak gerekir. Tabi bununla beraber doğru yönlendirme çok önemli, doğru antrenör seçimi, doğru antrenman modeli ve doğru beslenme ile haftada üç gün antreman yaparsanız istediğiniz forma ulaşmanız kolaylaşacaktır. Spora başlamak isteyenlere kesinlikle her gün düzenli olarak buna odaklanmalarını gerekir. Ancak sporun süresi daha önceki spor geçmişi de göz önünde bulundurularak ayarlanmalıdır.

Yorumlar