Hakan Hatipoğlu İnstagram hesabından Fazıl Say'a iğneleyici paylaşım!

Hakan Hatipoğlu İnstagram hesabından Fazıl Say'a iğneleyeci paylaşım geldi! ''Sanatçı değilim ama insanım'' diye başladığı cümlelerini kandil kutlayarak bitirdi

Hakan Hatipoğlu İnstagram hesabından Fazıl Say'a iğneleyici paylaşım!

Hakan Hatipoğlu'nun Fazıl Say'ın İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşıma yorum yapmasıyla başlayan çekişme Fazıl Sayı'n Hakan Hatipoğlu'na ''Pardon siz ne iş yapıyorsunuz?'' sorusunu sormasıyla büyümüştü. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın Hakan Hatipoğlu'na yaptığı yorumu görünce kendi yorumunu kaldırmıştı. Fazıl Sayın sorusu üzerine bir çok sosyal medya kullanıcısı ''Survivor Hakan'ı nasıl tanımazsın, Fazıl abi ayıp ettin'' gibi yorumların gelmesine neden olmuştu.

Ancak bir süre sonra Hakan Hatipoğlu, olayların büyümesine yönelik sosyal medya hesabında Fazıl Say'a yönelik bir paylaşımda bulundu, ''İlk olarak bu cümle ile sosyal medyada bende insanların din siyaset spor gibi konularda ne kadar kolay linç edildiğini belirtmek istedim buna açıklık getireyim. 

 

Fazıl Beyi'in bu soruyu normalce sorduğunu düşünsem, (ki düşünmüyorum) o zaman beni 2 yıldır takip eden biri neden bunu soruyor ki derim. En azından 2 yılda hakkımda bilgi sahibi olmuştur. Maksadı bana laf atmak ya da iğnelemek ise, bir realty showa katıldık diye, okuduğumuz okullar, iş hayatımız, sonrasında televizyonda yaptığımız onlarca iş (herşey survivor değil) böyle bir anda bir cümle ile hafife alınmasın.

Size yaşadığımız bir olayı anlatayım; Yazın alaçatıda kaldığımız bir otel sahibi çok sevdiğimiz bir ablam, aile dostum, telefonunu hazırlayıp yarım saat çekindikten sonra, bir cadefe yan masasında oturan ve hayranı olduğu Fazıl Say'a yaklaşıp ''Pardon bir fotoğraf çekilebilir miyiz'' diyor. Cevap ''Şu an olmaz malesef'' diyip yüzüne bile bakmıyor. 

Bunu neden anlattım belki dünyaca tanınan bir sanatçı değilim ama en azından insanım. Beni dışarıda, çevremde, sokakta tanıyan tanır bilen bilir. Bu dünyaya güzellik saçmak için illa sanatçı olmak gerekmiyor. Geçmiş kandiliniz kutlu olsun.'' yazısını paylaştı.

hakan hatipoğlu fazıl saya açtı ağzını yumdu gözünü

Yorumlar 1 yorum