Hamileliğini kanıtlamak için çıplak pozunu paylaştı!

Aldığı eleştirilere ve çıkan söylentilere dayanamayan Kim Kardashian, uzun bir notla birlikte çıplak bir selfie paylaştı.

Hamileliğini kanıtlamak için çıplak pozunu paylaştı!

Kim Kardashian cesur bir selfie'ye daha imza attı. İkinci çocuğuna hamile olan 34 yaşındaki Kim Kardashian, çırılçıplak selfie pozunu Instagram sayfasında paylaştı.

FOTOŞOP YAPMADI

Kardashian, bu şekilde gerçekte hamile kalmadığı, taşıyıcı anne yöntemiyle ikinci bebeğine sahip olacağı yolundaki söylentilere de son noktayı koymuş oldu. TV yıldızı, fotoğrafını filtrelemediğini, photoshop ve özel ışıklandırma kullanmadığını da belirtti.

SOSYAL MEDYADA OLAY YARATTI

Rap yıldızı Kanye West ile evli olan kim kardashian, sosyal medyada olay yaratan pozunu "Önce benim hamilelik için çok zayıf olduğumu söylediler. Şimdi de sahte hamilelik için çok şişman olduğumu söylüyorlar. Bazı günler yemek yemeden önce fotoğraflarım çekildi ve daha zayıf göründüğüm söylendi. Bazı günler de yemekten hemen sonra görüntülendim ve daha şişman olduğum konuşuldu. Herkesin bedeni farklıdır, herkesin hamileliği çok farklıdır. Ben her evrede kendi bedenimi sevmeyi öğrendim. Gittikçe daha da irileşeceğim ve bu çok güzel. "

Yorumlar