Hande Erçel Murat Dalkılıç ayrıldı ünlü oyuncu tüm fotoğrafları sildi!

Hande Erçel Murat Dalkılıç ayrıldı! Genç oyuncu 10 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Murat Dalkılıç ile olan fotoğraflarını sildi!

Hande Erçel Murat Dalkılıç ayrıldı ünlü oyuncu tüm fotoğrafları sildi!

Hande Erçel 10 aydır aşk yaşadığı popçu sevgilisi Murat Dalkılıç ile ayrıldı. Genç oyuncu Hande Erçel sosyal medya hesaplarından sevgilisi Murat Dalkılıç ile olan tüm fotoğraflarını kaldırdı. Geçtiğimiz ay ünlü çift arasında ayrılık habderleri gündeme gelmişti. Çıkan iddiaların üzerine çiftin bir süredir yan yana görüntülenmemesi ayrılık haberlerini güçlendirmişti. 

AYRILIK SORULARI SESSİZLİKLE SONUÇLANDI

Murat Dalkılıç, geçen çarşamba akşamı Levent'teki bir mekanda sahneye çıkmış, Hande Erçel'in gecede olmaması dikkat çekmişti. Dalkılıç sahne sonrası mekandan ayrılırken muhabirlerin ayrılık ile ilgili sorularına da yanıt vermemişti. Bir süredir annesinin rahatsızlığından dolayı işlerini iptal ederek vaktini onunla geçiren Erçel cephesinde ise sessizlik hakim.

murat dalkılıç hande erçel ayrılık

TÜM ANILAR SİLİNDİ!

Genç oyuncunun özel hayatında yalnızlığı tercih ettiği ve Dalkılıç'la arkadaş olarak da görüşmeme kararı aldığı iddia edildi. Hande Erçel ayrıca sosyal medya hesabından da Murat Dalkılıç ile olan fotoğraflarını sildi.

HANDE ERÇEL TEKLİFİ KABUL ETMEDİ!

 'Gel Konuşalım' programının haberine göre; Murat Dalkılıç 10 aydır aşk yaşadığı oyuncu Hande Erçel'e evlilik teklif etmiş, Hande Erçel ise teklifi kabul etmemişti.

Yorumlar